Celebrity News

Sin Saše Joksimovića krenuo putem posle kojeg NEMA NAZAD, otac i majka sada mogu samo da se MOLE za njega (FOTO)

Autor: | 07/11/2022

Sin Saše Joksimovića sve se ozbiljnije bavi fudbalom

Sin Saše Joksimovića krenuo putem posle kojeg NEMA NAZAD, otac i majka sada mogu samo da se MOLE za njega (FOTO)

Sin Saše Joksimovića ovog leta bio je medijska tema zbog vršnjačkog nasilja koje je trpeo, ali sada iz porodice poznatog glumca i brata Željka Joksimovića stižu neke lepše vesti kada je Sašin naslednik u pitanju. Naime, mladi Ilija Joksimović pronašao je sreću u omiljenoj vannastavnoj aktivnosti a to je fudbal koji igra u jednom omladinskom timu.

 

 

Sin Saše Joksimovića angažovan je u petlićima tima "Čukarički". On se pohvalio na svojoj "Instagram" stranici najnovijom fotografijom sa jedne od utkamica gde se vidi koliko profesionalno doživljava svoje učešće u fudbalskoj ekipi. Pre "Čukaričkog" igrao je i za "Crvenu zvezdu" što njegov otac kao Partizanovac verovatno nije blagonaklono gledao.

Pročitajte: Daleko od luksuza, ali puna ljubavi i mira: Zavirite u vikendicu Saše Joksimovića na selu, jedna stvar privlači pažnju (FOTO)

 

 

- Navijam za klub za koji igra moje dete - ipak je rekao glumac i dodao da je sin Saše Joksimovića stekao mnogo iskustva u klubovima za koje je do sada igrao.

- Marljivo radi, posvećen je, i to je za pohvalu. Hobi mi je da ga vodim na treninge, utakmice, turnire. Sjajno se družimo, roditelji, oni drugari. Ponosan sam na svako njegovo dodavanje, sprint, gol koji je postigao - rekao je Saša.

Komentari (0)

Loading