Lifestyle

Daleko od luksuza, ali puna ljubavi i mira: Zavirite u vikendicu Saše Joksimovića na selu, jedna stvar privlači pažnju (FOTO)

Kuća Saše Joksimovića njegova je oaza mira

Daleko od luksuza, ali puna ljubavi i mira: Zavirite u vikendicu Saše Joksimovića na selu, jedna stvar privlači pažnju (FOTO)

Nije redak slučaj da zvezde sa malih ekrana zaborave na svoje korene kada im popularnost zakuca na vrata, međutim ovo nije slučaj sa našim poznatim glumcem, bratom Željka Joksimovića kom zasijaju oči na spomen Valjeva kao i rodnog mesta njegovog oca kod Uba. Iako godinama živi u Beogradu, kuća Saše Joksimovića u selu Brezovica prava je oaza mira koju on često posećuje u društvu svog sina.

Pročitajte: Sin Saše Joksimovića se prvi put oglasio o situaciji u porodici - Tata, samo ću ti JEDNO REĆI! (FOTO)

Instagram

 

- Iako sam rođen u Beogradu, u Valjevu sam odrastao i stasao, tako da ću uvek govoriti da sam Valjevac. Mnogo volim da se vratim, mada sve češće odlazim u Brezovicu, selo kod Uba, odakle je moj otac. Tamo sa porodicom uživam u prirodi kad god mi obaveze dozvole - otkrio je nedavno Saša Joksimović u intervjuu za "Hello".

Pročitajte: Pričalo se da se RAZVEO, a Saša Joksimović VEĆ OŽENIO DRUGU! Venčanica ne može biti provokativnija (FOTO)

Instagram

 

Fotografije kako glumac provodi vreme u dvorištu očeve kuće često možemo videti na društvenim mrežama, a glumac ne krije da uživa u radovima u bašti i gaji razne biljke, ali se bavi i drugim seoskim poslovima.

Pročitajte: I posle nasilja i terora on je jedan nasmejani dečak - Ovako izgleda Ilija, trinaestogodišnji sin Saše Joksimovića (FOTO)

Instagram

 

Porodična kuća Saše Joksimovića njegovo je utočište okruženo prirdom, a dvorište koje je Saša uredio po svom ukusu izgleda očaravajuće, stoga ne čudi što on uz svaku fotografiju sa očevog imanja stavlja hešteg - selo moje lepše od Pariza.

Pročitajte: Kutak u kom naizmenično caruju rat i mir - Zavirite u dom Saše Joksimovića u koji njegov brat Željko i snaja Jovana ne dolaze (FOTO)

Instagram

 

Kad nije pred kamerama on uživa u poljoprivrednim radovima i nije mu strano da zasuče rukave, prihvati se ašova i pripremi baštu za sadnju paradajza, krastavca, krompira...

Osim povrća koje uzgaja, Joksimović je i veliki ljubitelj cveća, a oko kuće građene u stilu karakterističnom za taj kraj Srbije mogu se videti i predivni božuri.

Pročitajte: U zagrljaju Željka i Jovane s kojima su sad u komplikovanom odnosu - Evo kako je izgledala svadba Saše Joksimovića pre 13 godina (FOTO)

Instagram

Naslednik Saše Joksimovića takođe rado odlazi u rodni kraj svog dede, pa komšije često mogu videti Iliju kako na travi uživa u aktivnostima sa loptom, a neretko i tati pomoogne oko poslova u dvorištu.

Pročitajte: Ništa ne krijem! Saša Joksimović konačno progovorio o KRAHU BRAKA i trenutnom odnosu sa suprugom Nevenom

- On je zdrav i srećan dečak koji nas čini beskrajno ponosnim - pohvalio se Saša za "Alo", govoreći o trinaestogodišnjem jedincu.

Komentari (0)

Loading