Celebrity News

Nakon što je Lea POBEGLA iz Egipta s njom u naručju, pogledajte kako unuka Jasne Šekarić danas odrasta (FOTO)

Unuka Jasne Šekarić uskoro će proslaviti prvi rođendan

Nakon što je Lea POBEGLA iz Egipta s njom u naručju, pogledajte kako unuka Jasne Šekarić danas odrasta (FOTO)

Unuka Jasne Šekarić uskoro će proslaviti prvi rođendan a otkako je u februaru izbio skandal nakon što se saznalo da je ćerka slavne streljašice Lea Šekarić sa malenom Sofi bukvalno pobegla iz Egipta od partnera i oca devojčice Sajeda Abubakra ostatak ove godine provele su više-manje mirno i bez pritiska medija i javnosti. Baka i mama tako same podižu malu Sofi ali uživaju u svakom trenutku, a čini se da je Jasna veoma srećna u ulozi bake.

Unuka Jasne Šekarić nedavno je posetila i svoj prvi koncert što je slavna streljašica iskoristila kao povod da na društvenim mrežama ponovo predstavi devojčicu pa se sada mnogi mogu uveriti koliko je Sofi do danas porasla, pred svoj prvi rođendan. Naime, unuka Jasne Šekarić prisustvovala je koncertu Beogradske filharmonije za bebe što je bila divna prilika za celu porodicu da zabeleže nezaboravne trenutke.

Pročitajte: Neočekivani obrt u porodici Jasne Šekarić: Ćerka Lea dovela bebu u Beograd, zabranila ocu da je viđa i poručila mu: TI VIŠE NEMAŠ DETE

Ne samo da je tom posetom zabeleženo kako su se pripadnice tri generacije dama Šekarić provele već je Jasna podelila i koliko je njena unuka za ovo vreme porasla. Međutim, vešto je izbegla da jasno pokaže lice devojčice jer Jasna i Lea očigledno još uvek ne žele da mezimicu previše izlažu pritisku javnosti.

Komentari (0)

Loading