Celebrity News

Srećna sam što mogu s vama da podelim OVE DIVNE VESTI: Jelena Tomašević upravo saopštila, Ivan i ćerka Nina PLAČU od sreće

Jelena Tomašević trudna po drugi put-vest je koja kruži gradom

Srećna sam što mogu s vama da podelim OVE DIVNE VESTI: Jelena Tomašević upravo saopštila, Ivan i ćerka Nina PLAČU od sreće

Nije tajna da Jelena i Ivan Bosiljčić priželjkuju drugo dete, stoga ne čudi što se, kada se pročulo po gradu da imaju lepu vest, prvo posumjalo da je Jelena Tomašević trudna. Supružnici su mnogo puta do sada isticali da bi još jednu ćerku ili sina voleli da dobiju najviše zbog mezimice Nine kako bi sutra u životu, pored roditelja, imala nekoga na koga će da se osloni, ko će joj biti najveća podrška i pomoć u nevolji.

Pročitajte: Znate ga sa televizije, pojma niste imali da je brat Jelene Tomašević: Upoznajte najbližu osobu poznate pevačice (FOTO)

Miloš Nadaždin

 

Nažalost, ovoga puta nije ta vest bila po sredi, ali je toliko lepa da pevačica i glumac ne skidaju osmeh sa lica danima. O čemu se tačno radi otkrila je pop zvezda jutros na svom "Instagram" profilu.

- Dragi svi, mnogo se radujem što mogu da podelim sa vama divnu vest!

Simfonijski orkestar RTS-a i ja ćemo imati čast da, posle ovogodišnjeg "Belgrade River Fest-a", ponovo nastupimo sa maestrom Andreom Bočelijem u Abu Dabiju 24. novembra. Uvek mi je zadovoljstvo i čast da predstavljam svoju publiku i zemlju na svetskim pozornicama - napisala je Jelena, a ni Ivan nije skrio ponos zbog supruginog profesionalnog uspeha.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije i intervju! Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Naše nezaboravno leto (foto)

 

 

Sreća bračnog para zbog najnovije vesti ne može da se uporedi sa onom koja bi nastupila da je zaista, kako se pretpostavljalo, Jelena Tomašević trudna. Međutim, pevačica i glumac nisu nezahvalni i raduju se jednakim žarom svakoj novoj prilici bila ona profesionalnog ili privatnog tipa.

Komentari (1)

Loading
Stanka

14:35 08.11.2022

Boze hvala ti daj ovim ljudima svu srecu jer je zasluzuju.Srecno❣️❣️❣️🍀🍀🍀