Celebrity News

Ko se ovome nadao? Danijela Vranješ na pragu šeste decenije pokazala trudnički stomak (FOTO)

Trudna Danijela Vranješ u 48. godini vest je koja je šokirala javnost

Ko se ovome nadao? Danijela Vranješ na pragu šeste decenije pokazala trudnički stomak (FOTO)

Kada je u 42. godini saznala da će postati majka, trudna Danijela Vranješ susrela se sa velikom osudom javnosti, najpre jer se na majčinstvo odlučila kasno i to pošto je okončala vezu sa emotivnim partnerom. Mnogima je to bilo začuđujuće, ali ne i glumici koju je publika zapazila u filmu "Munje":

- Uopšte ne kapiram zašto je šokantna vest ako je žena trudna u 42/43.godini. Pa to da ne može ne bi se dešavalo prirodnim putem. Mnoge mlade žene ne mogu da rode i to nema veze sa godinama. Neodgovorno je o deci razmišljati tako površno pa ih zbog godina praviti sa pogrešnima i u pogrešnom trenutku. Žene drage čuvajte svoje telo i ne slušajte malograđanske komentare. Jer kad Monika Beluči rodi dvoje u 42-oj i 44-oj, ona je i dalje seksi lepa i poželjna... A ovde si sve najgore i čaršija se pita šta si čekala do sada. Apelujem na malo više poštovanja svačije individualnosti. Nismo svi isti. Ja sam lepa i mlada i plodna, što i vama želim - poručila je tada trudna Danijela Vranješ, koja se nedavno pohvalila slikom na kojoj je u blagoslovenom stanju, čak sedmi mesec.

Pročitajte: Danijela Vranješ sama podiže ćerku i otkriva: Nisam želela da Ema gleda razjarene zveri, rastala sam se dok sam još bila trudna

Instagram

 

Prvo što je mnogima palo na pamet je da je odlučila svojoj ćerkici Emi da podari brata ili sestru, međutim u opisu glumice jasno se vidi da je slika stara i iz perioda kada je prvi put bila u blagoslovenom stanju.

Pročitajte: Danijela Vranješ objavom potresla javnost: Napuštam KBC sa snimkom glave

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading