Celebrity News

Tajna čuvana decenijama: Ovako su Zdravko Čolić i njegova supruga Aleksandra izgledali na VENČANJU

Autor: | 09/11/2022

Venčanje Zdravka Čolića krije zanimljive detalje

Tajna čuvana decenijama: Ovako su Zdravko Čolić i njegova supruga Aleksandra izgledali na VENČANJU

Sa suprugom Aleksandrom je u braku preko dvadeset godina, zajedno su dobili dve ćerke Unu i Laru, ali venčanje Zdravka Čolića ostalo je nepoznanica, sve donedavno. Naime, pevač se u jednom intervjuu prisetio tog velikog dana a dok fotografije sa tajne ceremonije nisu dostupne, Zdravkovo sećanje na njegov svadbeni dan živo je kao i tokom tih trenutaka pa je opisao stupanje u brak sa Aleksandrom.

Story arhiva

 

- Nas dvoje smo se venčali potpuno spontano na Prvi maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu. Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo - prisetio se legendarni pevač u jednom intervjuu za "Story" i dodao da je venčanje Zdravka Čolića bio jedan od najlepših dana u njegovom životu.

Pročitajte: Tata se hvata za glavu: Ćerke Zdravka Čolića prvi put zajedno u javnosti, svi su gledali u njihove NOGE! (FOTO)

Promo

 

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige – izjavio je Zdravko jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading