Celebrity News

Venčanica kupljena preko interneta, SVI MOŽEMO DA JE PRIUŠTIMO: Pogledajte jeftinu haljinu u kojoj se Ana Ivanović udala za Bastijana (FOTO)

Autor: | 10/11/2022

Venčanica Ane Ivanović ostavila je dugotrajan utisak

Venčanica kupljena preko interneta, SVI MOŽEMO DA JE PRIUŠTIMO: Pogledajte jeftinu haljinu u kojoj se Ana Ivanović udala za Bastijana (FOTO)

Tačno u podne, 12. jula 2016. godine, Ana Ivanović izgovorila je sudbonosno “da” Bastijanu Švajnštajgeru. Svadba srpske teniske princeze i slavnog nemačkog fudbalera bila je udarna vest u svetskim medijima i trajala je više dana. Tokom čitavog tog perioda venčanica Ane Ivanović bila je tema o kojoj se najviše govorilo.

Profimedia

 

Građansko venčanje obavljeno je u gradskoj većnici. Sutradan su ponovili zavete pred Bogom, u crkvi Abbazia della Misericordia, jednoj od najstarijih u romantičnom gradu na severu Jadrana. Prvog dana jednostavna bela venčanica Ane Ivanović imala je potpis Parkera Farala, koju je po ceni od 275 evra nabavila preko Interneta. Sve je na njoj bilo božanstveno, od haljine do puštene kose i diskretne šminke.

Profimedia

 

Drugog dana Ana je nosila drugu venčanicu, pa je tada venčanica Ane Ivanović bila kreacija Suzi Tarner, elegantna kreacija sa dugim šlepom, a nosila je i buket božura, kao i efektnu punđu. I, u oba “slučaja” - osmeh od milion dolara. Bastijan je odabrao klasično odelo. Do mesta na kom su se zakleli na večnu ljubav došli su, kako to obično biva na ovakvim događajima u Veneciji, u vodenom taksiju.

Pročitajte: Stigle su vesti iz Nemačke: Bitka je neizvesna, cela Srbija se sada moli za Anu Ivanović

Profimedia

 

Slavlje je održano u luksuznom hotelu “Kanal Grande”, do kog su gosti stizali gondolama. Prvi ples mladenci su odigrali uz glas Nine Badrić, koja je po Aninoj želji zabavljala tri stotine zvanica. Italijanski mediji otkrili su da je par odseo u apartmanu u kojem noćenje košta 5.000 evra, a u njemu su boravili i Amal i Džord Kluni nakon njihovog venčanja dve godine ranije.

Komentari (1)

Loading