Celebrity News

Volela bih da je DEVOJČICA: Milica Todorović saopštila PRELEPE VESTI, svi su oduševljeni zbog nje

Autor: | 10/11/2022

Milica Todorović o majčinstvu govori s osmehom na licu

Volela bih da je DEVOJČICA: Milica Todorović saopštila PRELEPE VESTI, svi su oduševljeni zbog nje

Milica Todorović o majčinstvu uvek je govorila s dozom uzdržanosti jer nije želela da u javnosti obećava nešto što joj još uvek nije na vidiku kada su u pitanju planovi na privatnom polju, ali je s druge strane istovremeno želela da pošalje poruku da apsolutno želi da se ostvari u roditeljskoj ulozi. Nedavne izjave koje je dala za medije podgrejale su njene tvrdnje da jedva čeka da postane majka, iako će to teško ići dok ne pronađe odgovarajućeg partnera.

Privatna arhiva

 

- Volela bih da imam dete, bilo muško ili žensko, volela bih da je devojčica, ali samo da je živo i zdravo. Da, proradio mi je majčinski instinkt pre jedno dve, tri godine - priznala je nedavno pevačica. Milica Todorović o majčinstvu je sada mnogo direktnija nego ranije i slaže se da je došlo pravo vreme za takav životni korak.

Pročitajte: Sebi je kupila stan, sada je red njih da obezbedi: Ovako je Milica Todorović sredila porodični dom u Kruševcu (FOTO)

Instagram screenshot @milicatodorovicofficial

 

Međutim, Milica Todorović o majčinstvu može samo da sanja dok se najpre ne ostvari kraj nekog izabranika, a takav još uvek nije na vidiku. Naime, pevačica je upitana za to ima li trenutno emotivnog partnera, na šta je ona kroz šalu poručila da su partneri svuda oko nje, ali da su svi oni samo poslovni. Ona se nedavno pohvalila velikim buketom crvenih ruža koje je dobila na poklon, ali nije potvrdila da li je to lep gest nekog udvarača ili možda čak dečka.

Komentari (0)

Loading