Lifestyle

Sebi je kupila stan, sada je red njih da obezbedi: Ovako je Milica Todorović sredila porodični dom u Kruševcu (FOTO)

Dom Milice Todorović lepo je uređena dvospratnica sa okućnicom

Sebi je kupila stan, sada je red njih da obezbedi: Ovako je Milica Todorović sredila porodični dom u Kruševcu (FOTO)

Nakon što je pobedila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" Milica Todorović dospela je u žižu medijskog interesovanja i do dan-danas to se nije mnogo promenilo. Oduvek su svi oni koji su pratili njen rad bili radi da saznaju što više o njenoj intimi, najpre o tome gde i kako živi, šta jede, koliko vremena provodi u kuhinji, a koliko pored televizora, ali i koga zove u goste. Dom Milice Todorović u kojem ona praktikuje sve navedeno odnedavno je luksuzna nekretnina u elitnom novobeogradskom kvartu, gde žive mnoge njene kolege uključujući Mariju Šerifović sa kojom voli da proćakula dok šetaju pse. Uprkos tome što se lepo smestila u prostran stan, renovirala ga do tančina Milica ne krije da se i dalje najudobnije i najlepše oseća u svojoj kući u Kruševcu.

Pročitajte: Pozoveš je kao prijateljicu: Milica Todorović muvala Gudelja na rođendanu Anastasije Ražnatović (FOTO)

youtube printscreen

 

Porodični dom Milice Todorović dvospratnica je sa prizemljem i garažom, smeštena na obodu grada. U njeno uređenje estradna umetnica ulaže gotovo sve što dobije na nastupima i evo već godinama je stalno iznova sređuje. Pre izvesnog vremena pevačicini roditelji poželeli su da promene drvene prozore PVC stolarijom, što je ona finansirala, a potom uložila novac i u fasadu, koja je samo napola završena.

Pročitajte: Doživela je da joj se ćerke posvađaju zbog novca: Ovo je mama Milice Todorović, njen izgled će vas iznenaditi (FOTO)

youtube printscreen

 

Unutrašnost je opremljena modernim nameštajem, bež i narandžastim nijansama u kuhinji i dnevnom boravku, uz drvene stepenice sa metalnom ogradom.

Pročitajte: Sa momcima definitivno nije imala sreće, ali zato sa njihovim majkama jeste! Milica Todorović progovorila o bivšim svekrvama

youtube printscreen

 

Miličinu spavaću sobu na prvom spratu čini veliki francuski krevet i ugradni regal u kom ona skladišti sve komade koje više neće nositi a za njih je vezuju uspomene.

Pročitatajte: Nije otplesao čak ni jedno leto: Gudelj je PROŠLOST, ODLUČILA je da ga zameni DRUGIM FUDBALEROM! Nova ljubav na pomolu

youtube printscreen

 

Kupatilo je takođe prostrano i lepo uređeno, a za detalje u njemu pevačica je takođe odabrala orandž boju.

Pročitajte: Žene ne mogu da poveruju da je to bivši dečko Milice Todorović: Miloš Paunović izgleda neprepoznatljivo, godine su ga baš promenile (video)

youtube printscreen

 

Posebno fascinira okućnica porodičnog doma pevačice, koja ju je ogradila stlizvanom ogradom od gvožđa crene boje, što  kući daje dodatnu čar.

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading