Celebrity News

Za njega je PREMIJA: Ova vatrena brineta je godinama bila supruga Ljubomira Bandovića, fotografija sve govori

Autor: | 11/11/2022

Bivša supruga Ljubomira Bandovića bavi se likovnom umetnošću

Za njega je PREMIJA: Ova vatrena brineta je godinama bila supruga Ljubomira Bandovića, fotografija sve govori

Bivša supruga Ljubomira Bandovića provela je s poznatim glumcem dugi niz godina pre nego što su okolnosti ipak odredile da je razvod bio neminovan. Javnost je za njihov razlaz saznala mnogo kasnije nego što se to dogodilo jer je Ljuba to otkrio tokom jednog gostovanja u emisiji "Balkanskom ulicom".

ATA Images

 

- Moja žena već dugo nema problema sa mnom jer smo mi razvedeni sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao svi normalni ljudi - otkrio je glumac pre par godina a poznato je da su se Tatjana, bivša supruga Ljubomira Bandovića, i glumac venčali davne 2005. godine. Tokom stabilnog braka jedna stvar kvarila im je sreću, jer navodno nisu mogli da zajedno dobiju potomstvo.

ATA Images

 

- I Tanja i ja imamo četrdeset godina, ali lekari kažu da još postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u nekom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasiti neko dete koje nije imalo sreće da raste sa roditeljima. Ne zbog plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekome život kakav dolikuje. Nije porodica krv - govorio je ranije Bandović ali umesto usvajanja deteta ipak je usledio njihov razvod.

Pročitajte: RAZVOD! Ljuba Bandović se nakon 10 godina rastao od supruge, a evo kako ona izgleda (FOTO)

ATA Images

 

Bivša supruga Ljubomira Bandovića i glumac, ipak, ostali su u dobrim odnosima a uvek ih je povezivala i strast prema umetnosti. Tatjana je, naime, završila Fakultet likovnih umetnosti a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji su takođe u svetu umetnosti. Iako su danas razvedeni, Bandović o njoj nikada nije rekao lošu reč, naprotiv, jednom ju je javno pohvalio i istakao da je uz Tatjanu pronašao duševni mir.

Komentari (0)

Loading