Celebrity News

Koliko sam samo NAIVNA ISPALA: Milena Ivanović progovorila o Igoru Juriću, svi pružaju podršku

Autor: | 11/11/2022

Sin Milene Popović otvoreno razgovara s majkom

Koliko sam samo NAIVNA ISPALA: Milena Ivanović progovorila o Igoru Juriću, svi pružaju podršku

Kako se udovica Olivera Ivanovića oseća povodom svega što joj se dogodilo otkako je njen suprug ubijen uveliko je poznato, ali nedavno je tek po prvi put progovorila o tome šta se dešavalo u glavi njenog sina jedinca. Naime, sin Milene Popović upitao je majku za svog nastradalog oca i to svakako nije bio lak razgovor.

Instagram

 

- Vratila sam se sa sahrane, on je sedeo na fotelji sećam se. Rekao mi je: ''Da li je moj otac mrtav?'' - ispričala je nedavno i dodala da se sin Milene Popović dobro navikao na njenu novu vezu s Igorom Jurićem.

Pročitajte: PRSTEN JE NA RUCI: Milena Ivanović za STORY prvi put o VENČANJU sa Igorom Jurićem

Instagram

 

- Da bih sačuvala svoj mikrosvet, obrisala sam fotografiju sa Igorom. Nisam očekivala da će biti takvih reakcija, ljudi su uglavnom znali. Mislila sam da će to biti fotografija kao i svaka druga i ispala sam naivna - požalila se nedavno Milena.

Komentari (5)

Loading
Aleksa

03:31 12.11.2022

Jed og dana ce je sin pitati i o njenoj ulozi u vezi njegovog oca. Verovatno ona ima stomak i za to jer kako vidimo bitno joj je da je medijski eksploatisu bez da razmislja o tom istom detetu. Primer smerne majke koja najvise brine o svom fotosopiranom izgledu!

Andro

11:39 12.11.2022

Ti si prvo rasturila brak covjek. Posle njegove pogibije posla si na botokse , plasticne operacije ugradnju kose . Da potrazis nove ljubavnike. Sva razgolicena objavljujes sekdi fotog. Kako te nije stid primitivko vidi se da si rasla sa primitivizmom. Cudno da nijedi nasla nekog zKurtijevog ministra sipca

Zorica

12:21 12.11.2022

Sve si sem naivne.Sramota je sto to Oliver nije rascustuo a mozda i nije jer se nikad nije razveo od supruge.

Rango

19:35 13.11.2022

Ona nije udovica,ona je svalerka Olivera Ivanovica. On se nije razveo.