Celebrity News

Ćerka Mine Kostić izrasla je u pravu lepoticu: Mlada Anastasija osvanula na fotografiji kraj oca Igora, evo kako izgleda (FOTO)

Autor: | 11/11/2022

Ćerka Mine Kostić nije krenula majčinim stopama

Ćerka Mine Kostić izrasla je u pravu lepoticu: Mlada Anastasija osvanula na fotografiji kraj oca Igora, evo kako izgleda (FOTO)

Nakon što se rastala od partnera Igora Iksa, popularna pevačica posvetila se svojoj karijeri, ali i naslednici Anastasiji. Iako je godinama bežala od kamera ćerka Mine Kostić konačno se pojavila u javnosti, a njena lepota nikoga nije ostavila ravnodušnim. Na fotografiji koja se pojavila Anastasija je u društvu oca Igora i mnogi su se iznenadili koliko je porasla.

Instagram

 

U razgovoru za domaće medije slavna pevačica je ponosno istakla da je Anastasija odličan đak i da niže samo petice. Iako nije krenula majčinim stopama, ćerka Mine Kostić ipak će se baviti javnim poslom. Ona je, naime, odabrala manekenstvo kojim će se u budućnosti ozbiljno baviti.

– Ona je krenula putem manekenki i to joj super ide. Baš je rođena za to, ide joj dobro i već mi je naručila svašta da joj donesem iz Amerike – rekla je Mina.

Pročitajte: Da li ste znali: Koju domaću pevačicu je iskopirala Dženifer Lopez? (video)

– Pa ne verujem da će se pojaviti u mom spotu, ali ako bude izrazila želju što da ne. Ja sam rekla Igoru (bivši partner), moraćemo da nosimo bazuku. Šalim se naravno, ona je dobro dete i Igor i ja ćemo ići svuda sa njom. Ona je jako odgovorna, neće biti problema – ispričala je nedavno pevačica za „Grand news“.

Komentari (1)

Loading
Mama²

18:54 12.11.2022

Pa kakvo bi dete bilo ,nego prelepo,od ovako lepih roditelja?