Celebrity News

Tata se razveo od mame i zasnovao porodicu sa drugom: Evo kako je ćerka Mašana Lekića iz prvog braka prihvatila novu sestru

Autor: | 14/11/2022

Ćerke Mašana Lekića njegovo su najveće bogatstvo

Tata se razveo od mame i zasnovao porodicu sa drugom: Evo kako je ćerka Mašana Lekića iz prvog braka prihvatila novu sestru

Nakon što je iz braka sa suprugom Mirom, s kojom se razveo, dobio ćerku Miu koja je danas već tinejdžerka sa svojh trinaest godina, Mašan Lekić u februaru prošle godine dobio je i drugu ćerku sa partnerkom Kristinom, a devojlicu koja će uskoro napuniti dve godine nazvali su Zoi. Ćerke Mašana Lekića najveće su bogatstvo poznatog voditelja Prve televizije ali postojala je bojazan kako će njegova naslednica iz prvog braka prihvatiti novu porodicu koju je autor emisije "Dosije" zasnovao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masan Lekic (@lekicmasan78)

 

Ćerke Mašana Lekića, međutim, slažu se odlično ako je suditi po skorašnjoj fotografiji koju je voditelj objavio a na kojoj je u društvu svoje dve naslednice. Dok je za Zoi verovatno prerano da se proceni, Mia je definitivno nasledila osmeh svog oca a dokaz da je lepo prihvatila novi život koji je Mašan zasnovao sa Kristinom jeste činjenica da im se neretko pridruži u domu koji se ovoj porodici danas nalazi na Zlatiboru.

Pročitajte: Godinu i po dana od rođenja ćerke, Mašan Lekić i izabranica Kristina OBRADOVALI JAVNOST NAJLEPŠIM VESTIMA! Svi čestitaju (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masan Lekic (@lekicmasan78)

 

- Kada je Mia bila beba tada sam tek stvarao "Dosije" i nisam video prvih godinu dana njeno odrastanje. To sada sa Zoi nisam dozvolio već sam non stop uz kćerku i pratim sve što je vezano za nju - i prve korake i prve reči. Inače, vrlo sam ponosan na to što joj je prva reč bila tata. Nije bez razloga što se kaže da kćerke najviše vole očeve - istakao je nedavno voditelj, a ćerke Mašana Lekića uživaju dok se igraju jedna s drugom.

Komentari (0)

Loading