Celebrity News

Jedina fotografija Arkana i Doris Dragović nastala u noćnom klubu Vlade Perovića: Pogledajte kako su se ludo voleli

Autor: | 14/11/2022

Veza Arkana i Doris Dragović šokirala je čak i dobre poznavaoce estradne scene

Jedina fotografija Arkana i Doris Dragović nastala u noćnom klubu Vlade Perovića: Pogledajte kako su se ludo voleli

Navodna veza Arkana i Doris Dragović bila je jedna od najbolje čuvanih tajni regionalne javne scene, ali jedan od najpoznatijih estradnih menadžera ondašnje Jugoslavije i čovek koji je od "Duge" napravio jedno od najpopularnijih mesta za izlazak Vlada Perović svojevremeno je šokirao javnost detaljima o odnosu Željka Ražnatovića i poznate pevačice.

Zvonimir Ferina

 

 

 

Perović je, naime, zatekao neočekivani par u separeu svog kluba. Veza Arkana i Doris Dragović bila je neverovatna čak i njemu, a sve je navodno počelo kada je on doveo Doris prvi put u Beograd, a kod njega je i živela.

- Arkan i Doris su negde upoznali u gradu. Znam da ih ja nisam upoznao. Ona je tada došla sa njim kod mene u klub. Kada sam došao u lokal u jedan sat, oni su već bili tamo. Posle je ona to negirala u hrvatskim novinama. Bila je to velika afera. Objavljene su bile i slike kako ona sedi sa njim u separeu - ispričao je Perović.

Pročitajte: Daleko od idealnog braka: Arkanu je jedna stvar kod Cece JAKO SMETALA, komentarisao je pred svima (FOTO)

Promo

 

Interesantno, o tome da je veza Arkana i Doris Dragović bila stvarna kasnije su se pojavila i druga svedočenja pa je takođe zabeležena izjava Nebojše Tubića Žabca. On je tada naveo da je on prvo bio u vezi sa Doris, ali da je i Arkan potpuno "poludeo" za pevačicom.

- Kada je i Arkan konačno spavao s njom, rekao mi je da mu je to bio najbolji seks u životu! Bio je potpuno očaran tom ženom. Rekao mi je da to nije normalna ženska, već da da je vrh vrhova - ispričao je on.

Komentari (0)

Loading