Celebrity News

Daleko od idealnog braka: Arkanu je jedna stvar kod Cece JAKO SMETALA, komentarisao je pred svima (FOTO)

Autor: | 08/11/2022

Brak Cece i Arkana trajao je pet godina

Daleko od idealnog braka: Arkanu je jedna stvar kod Cece JAKO SMETALA, komentarisao je pred svima (FOTO)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan imali su veliku ljubav iz koje su dobili sina Veljka i ćerku Anastasiju, ali brak Cece i Arkana nije bio idealan baš kao što nije nijedan drugi. Pevačica je uvek govorila da je imala divan brak sa pokojnim suprugom, te da je on kod kuće bio miran i nasmejan čovek, a ne opasan kako su ga mediji predstavljali. Tokom pet godina braka nikada se nisu posvađali, međutim, Ceca je priznala da njen suprug nikako nije voleo jednu stvar kod nje.

printscreen

 

Brak Cece i Arkana, naime, bio je pun tolerancije ali dok se Ceca nije mešala svom mužu u posao, on jeste imao određene primedbe o njenoj karijeri. Tako se navodi primer iz vremena kada je pevačica promovisala album “Devojko, veštice”. Tada je stalno nosila dugu crvenu periku koju je imala u dve varijante – kovrdžavu i ravnu. Tako se pojavljivala u svim emisijima i spotovima, ali je u kući takođe nosila periku što je Arkanu malo smetalo.

- Kada Željko stigne kući i vidi me sa perikom, on mi kaže: Ženo, skini to ćebe sa glave! A meni se baš sviđa da imam dugu crvenu kosu i lokne – rekla je Ceca tada u jednoj emisiji, a nedavno je ispričala kako joj je Željko pomogao u karijeri:

Pročitajte: Konačno otkriveno šta je to operisala Ceca Ražnatović u Turskoj i zašto je moralo da traje čak osam sati (FOTO)

printscreen

 

- Kada sam se udala za Željka svi su pričali o meni: „Zaključaće je i obući je od glave do pete kao bulu.“ Ma, to je glupost! On mi je bio najveća podrška, uživao je da gradi karijeru ženi koju voli. Uvek mi je govorio da ne smem da ostavim posao. A ja sam upala u neko ludilo, htela sam da ostavim karijeru i da budem samo žena i majka. Pitao me je jesam li poludela! Rekao je da sam rođena za scenu. Od njega sam naučila da nikad nikome ne dozvolim da me prisili da biram između privatnog i poslovnog života - objasnila je pevačica kako je funkcionisao brak Cece i Arkana.

Komentari (0)

Loading