Celebrity News

Fotografija osvanula na Instagramu: Oženjeni Nikola Kojo u krevetu sa OVOM poznatom ženom

Partnerka Nikole Koja ovog puta bila je njegova dobra koleginica

Fotografija osvanula na Instagramu: Oženjeni Nikola Kojo u krevetu sa OVOM poznatom ženom

Promo

Komentar koji glasi "Na ovo se čekalo" a koji se odnosi na to što vidimo glumca Nikolu Koja u krevetu sa koleginicom Brankom Katić nije usmeren na sam taj čin već na činjenicu da je posle dužeg vremena Branka ponovo bila partnerka Nikole Koja na ekranu - ovog puta televizijskom. Do skoro ste ih gledali kao roditelje mladog Aljoše u hit seriji "U klinču" a taj projekat omogućio im je da ponovo budu direktni partneri nakon davno snimljenog hita "Mi nismo anđeli".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FILMITV.RS (@filmitv.rs)

 

Partnerka Nikole Koja, stoga, u ovom slučaju samo je bila televizijska ali fotografija na kojoj ih vidimo u krevetu zbilja je privukla značajnu pažnju. Naravno, oboje su se dosta promenili od perioda u kojem su snimali "Anđele", ali hemija između ovog dvojca ostala je na visokom nivou, baš kao i veliki talenti po kojima su poznati.

Pročitajte: KRAJ! OSTAVIO JU JE kad se najmanje nadala: Nikola Kojo je srušio deceniju ljubavi i to sve zbog NJE (FOTO)

Jakov Simovic

 

- Veoma mi je drago što sam ponovo sa Kojom, tolike godine se volimo i podržavamo. Kao i nekada, sa njim je uvek puno smeha i zabave već na probama - izjavila je tokom snimanja prve sezone pomenute serije Branka Katić, partnerka Nikole Koja u seriji, a sudeći po popularnosti koju je ostvarenje "U klinču" dobilo gledaćemo ih zajedno i u nastavku.

Komentari (0)

Loading