Celebrity News

KRAJ! OSTAVIO JU JE kad se najmanje nadala: Nikola Kojo je srušio deceniju ljubavi i to sve zbog NJE (FOTO)

Autor: | 25/10/2022

Bivša devojka Nikole Koja nikada nije izlazila u javnost

KRAJ! OSTAVIO JU JE kad se najmanje nadala: Nikola Kojo je srušio deceniju ljubavi i to sve zbog NJE (FOTO)

Bivša devojka Nikole Koja uspela je da nekako prođe "ispod radara" tokom čak deset godina njihovog zabavljanja pa u medijima nije ni mnogo poznata priča da je slavni glumac toliko vremena proveo kraj zubarke Olge Popović. Ova veza odvijala se sve od kraja devedesetih pa do 2007. godine kada je, praktično preko noći, Kojo rešio da zameni partnerku pa se na jednom događaju pojavio u društvu današnje supruge.

Boško Karanović

 

 

 

Bivša devojka Nikole Koja zamenjena je danas svima poznatom bivšom manekenkom Aleksandrom Đurić, ali navodno je Olga tada dobro profitirala od raskida. Kako su mediji tada preneli, Kojo je bio i više nego galantan pri raskidu pa je Olgi ostavio stan u kojem su zajedno živeli. Te 2007. godine pojavio se na premijeri filma "Crni Gruja i kamen mudrosti" u društvu sadašnje supruge Aleksandre što je mnoge iznenadilo i stavilo do znanja da je do tada aktuelna veza sa Olgom naprasno okončana.

Pročitajte: "Sve zbog prokletog novca": Potresno priznanje Nikole Koja o najtežem periodu u porodici

youtube printscreen

 

Bivša devojka Nikole Koja i slavni glumac nekako su uspeli da vezu dugu gotovo čitavu deceniju sve to vreme održe prilično tajanstvenom pa da dobar deo javnosti za nju ni ne sazna. Međutim, kada je upoznao dvanaest godina mlađu suprugu Aleksandru odjednom je rešio da ljubav mnogo češće pokazuje u javnosti iako o njoj nije mnogo govorio. Posle samo nekoliko meseci zabavljanja učinio je ono što sa Olgom nije mogao ni za deset godina - poveo je atraktivnu Aleksandru pred oltar, a svadba je organozovana u Nikolinom restoranu.

Komentari (0)

Loading