Celebrity News

Sofija Šašić majci Sonji ZABILA NOŽ u leđa! Fotografija govori više od 1000 reči, Željko Šašić LIKUJE kao nikad

Ćerka Željka Šašića i poznati pevač godinama su imali loš odnos

Sofija Šašić majci Sonji ZABILA NOŽ u leđa! Fotografija govori više od 1000 reči, Željko Šašić LIKUJE kao nikad

Instagram screenshot

Ćerka Željka Šašića i poznati pevač godinama unazad nisu imali najbolji odnos, ali se to nedavno promenilo, kako prenosi magazin "Star". Naime, Šašićeva naslednica pojavila se na koncertu Peđe Jovanovića na kojem je specijalni gost bio upravo njen otac pa je tako jasno stavljeno do znanja da je njena podrška ocu znak poboljšanja njihovog međusobnog odnosa. Dok je nastupao, Željko nije krio sreću što se u publici nalazi njegova ćerka pa je u više navrata pevao upravo njoj.

Magazin Star

 

Kada je pevač završio svoj nastup na koncertu svog kolege vratio se u publika gde je seo upravo pored svoje naslednice. Ćerka Željka Šašića i pevač ostatak večeri proveli su jedno kraj drugog.

- Željko i Sofija su sve nesuglasice ostavili iza sebe. Pre mesec dana imali su razgovor nakon kojeg su se pomirili. Sofija je sada zrela devojka koja može da razume ono što ranije nije mogla. Željko je u tom razgovoru bio pažljiv, ali je bio srećan što uopšte ima priliku da razgovara sa Sofijom jer to nije bilo moguće godinama unazad, kao što nije bilo moguće ni da je zagrli - ispričao je izvor blizak pevaču za magazin "Star".

- Sada se sve promenilo, čuju se svaki dan a Željko je potpuno drugi čovek otkako se pomirio sa ćerkom. Ćerka Željka Šašića sama mu je rekla da želi da dođe na koncert i podrži ga. Željko je tako shvatio da njegova bivša žena Sonja više ne može da upravlja njihovom ćerkom - dodao je pomenuti izvor.

Pročitajte: Podneta tužba za priznavanje očinstva: Evo ko je i gde živi vanbračno dete Željka Šašića (FOTO)

Instagram

 

Pre samo pet meseci, slika njihovog odnosa bila je potpuno drugačija. Šašić je tada izjavio da sa ćerkom nema nikakav odnos i otkrio deo problema koji je nastao između njih.

- Da se Sonja i ja nismo razveli, Sofija sigurno ne bi bila toliko medijski prisutna kao što je danas. Ja sam bio za to da se strogo razdvoje privatno i poslovno. Ćerka se sada bavi poslom koji je vezan za medije, ako joj to prija, onda neka joj je srećan put. Suviše je ona svoja da bi mene pitala za savet. Nisam ja ta adresa, ima ona koga će da pita. Kada je birala čime će da se bavi, ja nisam bio prisutan u njenom životu, ali ne svojom krivicom - rekao je tada pevač.

Komentari (0)

Loading