Celebrity News

Podneta tužba za priznavanje očinstva: Evo ko je i gde živi vanbračno dete Željka Šašića (FOTO)

Autor: | 19/08/2022

Vanbračno dete Željka Šašića tema je koja je javnost ostavila bez teksta

Podneta tužba za priznavanje očinstva: Evo ko je i gde živi vanbračno dete Željka Šašića (FOTO)

Dok su se Miroslav Ilić i Dragan Kojić Keba svim silama trudili da ne prihvate odgovornost prema nepriznatoj vanbračnoj deci, neki su se prisetili da je vanbračno dete Željka Šašića bila jedna od interesantnijih tema te je pevač ćak i tužen u Nemačkoj. Da ga jure za priznanje očinstva, popularni pevač je saznao od strane nemačkog osiguranja.

Na svu sreću sve je to trajalo kratko hvala Bogu, jer su pronašli oca tog deteta, verovali ili ne postoji još jedan Željko Šašić koji je pravi otac deteta i koji živi u Nemačkoj. Ja sam prošao kroz agoniju kada sam čitao papire gde se navodi da sam ja otac nekog deteta. Sva sreća kasnije se dokazalo da je u pitanju neki drugi Željko Šašić, prošlo je par dana i opet su me kontaktirali objašnjavajući da nisam to ja.Čak su mi rekli da imam pravo i da ih tužim i da se duboko izvinjavaju.Ja ih nisam tužio, nema tu šta ja njih da tužim kada su se izvinili, ali da su mi skratili život, Boga mi jesu - ispričao je svojevremeno za "Svet" slavni pevač i nastavio:

Pročitajte: Ne postoji ništa tužnije od oca i ćerke u svađi!Željko Šašić - Moja Sofija me NE DOŽIVLJAVA KAO OCA, evo ko je za to KRIV

ATA Images, Instagram

 

Bio sam šokiran, danima nisam mogao da dođem sebi, da zaista imam vanbračno dete istog trenutka bih ga priznao bez pogovora, ma sto odsto bih ga priznao - rekao je pevač čija ljudska veličina danas, posle svega što gledamo na estradi, još više dolazi do izražaja.

- Nakon toga dešavalo mi se tokom karijere da su me obožavateljke zvale i molile da im napravim dete, ma svega je bilo, ali najviše me je ovo iznenadilo da ti iz druge države kažu da si optužen, e to mi je bilo zaista neverovatno. Inače, nikada nisam upoznao ni tu majku, ni to dete, a ni drugog Željka Šašića - završava priču za pomenuti tabloid popularni pevač koji ima samo jedno dete i to prelepu Sofiju iz braka sa Sonjom.

Komentari (0)

Loading