Celebrity News

Bajaga je PREVARIO suprugu sa NJOM! Svi je znate, sada stigla i FOTOGRAFIJA KAO DOKAZ

Preljuba Momčila Bajagića Bajage dugo je skrivana tajna

Bajaga je PREVARIO suprugu sa NJOM! Svi je znate, sada stigla i FOTOGRAFIJA KAO DOKAZ

Da se zaista dogodila preljuba Momčila Bajagića Bajage nešto je u šta je retko ko mogao da poveruje. Zgodni kantautor oduvek je bio porodičan čovek, kojeg je estrada privlačila taman toliko koliko u okviru nje mora da nastupa. Čuvao se skandala i spekulacija, a godianama unazad polazilo mu je za rukom da od nasrtljivih medija sačuva svoju intimu, tačnije porodicu.

Pročitajte: Bajagina poruka za Mišu Aleksića: Neki stvari bez tebe ne vredi svirati

Ata Images

 

U savremeno doba, kada je zahvaljujući društvenim mrežama gotovo nemoguće bilo šta sakriti dospela je i šokantna informacija da se svojevremeno dogodila pomenuta preljuba Momčila Bajagića Bajage i to sa koleginicom iz susedne zemlje.

Pročitajte: Šta mu bi: Bajaga prvi put u javnosti od razvoda, na pitanje o bivšoj supruzi burno reagovao

Instagram

 

Reč je pevačici Alki Vuici, koja je pre par dana u okviru emisje Donna na Una Televiziji priznala da je bila sa oženjenim muškarcima, da joj je drago što je proživela iskustvo ljubavnice, ali da joj se naposletku ta uloga nije mnogo dopala. Po izricanju Alkinih reči, odmah su svi naravno prvo pomislili na Bajagu sa kojim je jedno vreme bila vrlo prisna, čak je i štampa to objavila, a nije tajna da joj je on posvetio čak dve romantične numere "Zažmuri" i " Sa druge strane jastuka".

 

Komentari (0)

Loading