Celebrity News

Svi su ga osudili, šta će tek sad reći? Bajaga PROGOVORIO O RAZVODU

Momčilo Bajagić progovorio o razvodu - konačno istina

Svi su ga osudili, šta će tek sad reći? Bajaga PROGOVORIO O RAZVODU

Nakon trideset godina skladnog braka sa suprugom Emilijom, usledio je krah, a Momčilo Bajagić progovorio o razvodu koji je šokirao javnost.

Muzičar koji se gotovo nikada ne oglašava po pitanju svog privatnog života do sada nije imao komentar ni na ovu temu te su se svi iznenadili kada je za medije potvrdio da se rastao od supruge.

Pročitajte: RAZVEO SE OD NAŠE MAJKE u ovim godinama, KRAJ - Otkriveno kako Bajagini sin i ćerka gledaju na oca nakon što se PORODICA RASPALA

Miroslav Milić

 

Bajaga se prvo oglasio na svom fejsbuk profilu:

- Iako nisam pristalica javnog mnjenja i da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! - napisao je Bajaga, a sada je za "Dnevni Avaz" vrlo kratko prokomentarisao:

- Nikad nisam pričao o privatnom životu... I, eto, vidite da je razvod bio pre više od godinu i po, a tek sad se saznalo. Bilo je davno da bih se prisećao.

Bajagina supruga Emilija sa kojom je bio u braku od 1989. godine i sa kojom ima ćerku Anđelu i sina Marka nikada nije želela da se eksponira u javnosti, a muzičar je jednom prilikom ispričao da se njihov sudbonosni susret desio u autobusu.

Pročitajte: Bajagin razvod usledio kao grom iz vedra neba - Posle svih teških borbi, supruga Emilija rekla mu je kraj, a evo kako su se voleli

Ata Images

 

- Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao da li bi htela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi. Meni je to delovalo kao da me odbila, jer ko ne izlazi nedeljom - rekao je pevač jednom prilikom za Novosti.

U medijima je razvod Bajage još uvek aktuelna tema, a iako se mnogo nagađalo o pravom razlogu još uvek nije poznato šta je tačno dovelo do njega:

- Ne znam tačan razlog zbog kojeg su se rastali, ali pouzdano znam da od 2019. nisu živeli zajedno. Verovatno su mislili da će prebroditi krizu i nisu odmah podneli zahtev za sporazumni razvod, ali kako se to nije dogodilo, odlučili su brak i formalno okončati. To se dogodilo u maju 2021. godine, kada je bilo poslednje ročište na sudu i tad je razveden njihov brak - ispričao je za "Kurir" izvor blizak paru, a kako stvari stoje uskoro će sve pikanterije izaći na videlo.

- Jednostavno više nije išlo. On je vagao već nekoliko godina i shvatili su da je tako najbolje. Između njih već duže vreme nije bilo iskrica, već su zbog dece održavali skladan odnos - otkrio je izvor za "Objektiv".  

Komentari (0)

Loading