Celebrity News

Da li vam je veći šmeker od Kemiša? Pogledajte jedinu fotografiju Zorice Brunclik sa bivšim mužem Ljubom s kojim je danas u očajnim odnosima

Prvi suprug Zorice Brunclik takođe je harmonikaš

Da li vam je veći šmeker od Kemiša? Pogledajte jedinu fotografiju Zorice Brunclik sa bivšim mužem Ljubom s kojim je danas u očajnim odnosima

Boško Karanović

Činjenica da je veoma dugo u skladnom braku sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom možda je učinila da mnogi zaborave kako je poznata pevačica Zorica Brunclik u braku bila čak četiri puta, a od ova prva tri neuspešna najpoznatiji je onaj baš prvi, valjda zato što se neslavno završio. Naime, prvi suprug Zorice Brunclik je poznati harmonikaš Ljuba Kešelj i sa njim ima ćerku Miljanu. Sada je isplivala i jedina njihova zajednička fotografija iz perioda kada su bili u braku.

Privatna Arhiva

 

Bivši supružnici, kako se pisalo, nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima. Zorica je Kešelja navodno svojevremeno optuživala da je nemaran otac, te da je zapostavio njihovu ćerku, dok je on u intervjuima pričao kako je Zorica loša majka.

- Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao - ispričao je ranije prvi suprug Zorice Brunclik.

Pročitajte: Nema šanse da ćete je ikad prepoznati bez ciklama kose: Zorica Brunclik je PLAVUŠA i PRELEPA JE (FOTO)

youtube printscreen

 

- Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem? - izjavio je on pre nekoliko godina.

Komentari (0)

Loading