Celebrity News

Posle više od decenije sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović u javnosti: Baš se promenila, da li vam i dalje liče? (FOTO)

Autor: | 18/11/2022

Sestra Mirjane Bobić Mojsilović izbegava medije

Posle više od decenije sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović u javnosti: Baš se promenila, da li vam i dalje liče? (FOTO)

Nakon globalne BodyRight kampanje, na inicijativu UNFPA (United Nations Population Fund) i u saradnji sa Poverenicom za zaštitu ravnopravnosti predstavljena je kampanja pod sloganom "Tvoj telo je tvoje! I na netu i u stvarnom svetu!". Jedna od učesnica ovog događaja bila je sestra Mirjane Bobić Mojsilović, njena bliznakinja koju nemamo toliko prilike da viđamo u javnosti kao što možemo poznatu književnicu.

A.K./ATAImages

 

Zorica Tomić koja se bavi komunikologijom bila je učesnica važnog panela a to je ujedno bila prilika da posle zaista dužeg vremena vidimo kako sestra Mirjane Bobić Mojsilović danas izgleda. Fizička sličnost sa književnicom i voditeljkom, imajući u vidu da su bliznakinje, ostala je vrlo velika ali dve sestra zapravo se po mnogim pitanjima dosta razlikuju. Uprkos tome, veoma su bliske i vezane.

Pročitajte: Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović se opustila i pokazala previše: Pogledajte kako izgleda pijanka u njenom domu (FOTO)

A.K./ATAImages

 

- Kad imaš blizanca to je poseban dar od Boga i to je, za normalne ljude koji nisu tokom života imali neka oštećenja, deo morlanog stausa u kom si naučio da deliš. Sebičnost je isključena. Zorica i ja smo morale da se borimo za pažnju roditelja i čuvamo jedna drugu. Mi smo i danas najbolje prijateljice, čujemo se dvadeset puta u toku dana, družimo se i imamo naš mali svet. Ta ljubav i potreba da štitiš nekog drugog to je odnos u kom rasteš, sa idejom da nisi sam – kazala je ranije književnica, a sestra Mirjane Bobić Mojsilović za razliku od nje nije pobornik društvenih mreža pa je ovo zbilja bila retka prilika da vidimo kako danas izgleda.

A.K./ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading