Celebrity News

Fotografija omota i njegov izgled će vas šokirati: Siniša Mihajlović snimio album sa OVOM folk pevačicom

Siniša Mihajlović i Slađana Ristić odvažili su se na ovaj korak

Fotografija omota i njegov izgled će vas šokirati: Siniša Mihajlović snimio album sa OVOM folk pevačicom

Profimedia

Dok su ovih dana snimljene različite pesme koje bodre naše "orlove" na Svetskom prvenstvu u Kataru, evo kako se to nekada radilo, kada su čak i sami sportisti učestvovali u muzičkim projektima. Naime, na internetu je osvanuo snimak iz davne 1991. godine u kojoj su fudbaleri "Crvene Zvezde" osvojili evropski Kup šampiona, elitnu ligu danas poznatu kao "Liga šampiona". U ime te velike pobede snimljen je muzički album folk pevačice Slađane Ristić sa naslovnom numerom "Delije u Tokio krenule" a u toj pesmi učestovovao je i legendarni Siniša Mihajlović. Bivši fudbaler koji je učestvovao u velikom "Zvezdinom" podvigu Siniša Mihajlović i Slađana Ristić tako su snimili delo koje je nekako uspelo da preživi sve ove godine i danas ga se sve više ljudi seća.

printscreen

 

Pitanje je, međutim, da li bi Siniša Mihajlović i Slađana Ristić danas tu nešto promenili, a slavni fudbaler verovatno bi. Možda bi se i nasmejao kad bi se prisetio stiha “Ič, ni, san, ši (jen’, dva, tri, četiri, na japanskom), Delije smo mi“. Tako se on bar na kratko obreo i među pevačima, ali je završio i na omotu tog čitavog albuma na kojem su kao izvođači potpisani Slađana, Siniša i "Hit 7".

Pročitajte: Nije više mogla da ćuti! Ariana Mihajlović priznala koliko se Siniša promenio nakon što je drugi put pobedio bolest:SVE NAS KONTROLIŠE

printscreen

 

Ploča je 1991. godine izašla u izdanju PGP RTB-a a pored hita sa Sinišom, sadrži još sedam folk pesama. Siniša Mihajlović i Slađana Ristić sigurno su se dobro zabvaljali radeći na ovakvom projektu a pored Sinišinog donekle upitnog pevačkog talenta ova priča podseća nas i na to kako je fudbaler nekada izgledao. Osmeh je verovatno jedina stvar koja se do danas nije promenila.

Komentari (0)

Loading