Celebrity News

Ima mlađu i prelepu ženu, ali OVA poznata književnica mu je ipak ZAROBILA SRCE: Fotografija Branimira Popovića sa drugom zatrešće Balkan

Autor: | 19/11/2022

Vesna Dedić i Branimir Popović dele mnogo toga zajedničkog

Ima mlađu i prelepu ženu, ali OVA poznata književnica mu je ipak ZAROBILA SRCE: Fotografija Branimira Popovića sa drugom zatrešće Balkan

Ne dogodi se previše često da poznata novinarka i spisateljica Vesna Dedić bude primećena u društvu muškarca pa kad god do toga dođe javnost voli da spekuliše kako se najzad pronašla u ljubavi. Međutim, fotografija na kojoj su Vesna Dedić i Branimir Popović zajedno i nasmejani govori nam, zapravo, da poznati glumac kojeg gledamo u seriji "Od jutra do sutra" i voditeljka emisije "Balkanskom ulicom" sežu daleko u prošlost kada je njihovo prijateljstvo u pitanju pa je njihov najskoriji susret bio lepa prilika da se evociraju uspomene.

Boško Karanović

 

Naime, Vesna Dedić i Branimir Popović neguju odnos dug pet decenija. Oboje su rođeni 1967. godine, oboje su odrasli i školovali se u nekadašnjem Titogradu, današnjoj Podgorici, oboje su se okrenuli javnoj profesiji i izgradili uspešnu karijeru. Budući da se toliko dugo poznaju uvek vole da popričaju kad se iznova susretnu, a povod za to nedavno je bila svečana večera koju je Turistička organizacija Crne Gore ogranizovala radi promovisanja koncerata koje će duž Crnogorskog primorja muzičke zvezde održati u novogodišnjoj noći.

Pročitajte: Loš otac i još gori muž: Evo ko je bivši suprug Vesne Dedić, niste ni slutili da se o NJEMU radi

Boško Karanović

 

Tako je nastala i fotografija na kojoj Vesna Dedić i Branimir Popović jedno drugom prave društvo, a budući da dele isti zavičaj sigurno im je bilo drago što su zajedno bili na ovom događaju Turističke organizacije Crne Gore. Tema za razgovor u takvim okolnostima nikada nije malo, a možda je ovo znak i da će zajedno dočekati Novu godinu u njihovom rodnom mestu.

Komentari (0)

Loading