Celebrity News

Mnogima je lepša čak i od Severine: Pogledajte fotke naše poznate voditeljke kako se ljubi na jahti sa Milanom Popovićem

Autor: | 19/11/2022

Veza Milana Popovića i Katarine Šišmanović dugo je potresala širu javnost

Mnogima je lepša čak i od Severine: Pogledajte fotke naše poznate voditeljke kako se ljubi na jahti sa Milanom Popovićem

Veza Milana Popovića i Katarine Šišmanović davno se završila, ali nikada nije bilo sasvim jasno zašto je bivša voditeljka to pokušavala da demantuje kad su postojale fotografije koje najbolje dokazuju ono što je neporecivo. Te fotografije i danas su dostupne pa ako niste već videli kako je izgledao period najveće ljubavi poznatog biznismena i voditeljke koja je nekada činila "Sve za ljubav" možete ih pogledati i ovde.

Privatna Arhiva

 

Veza Milana Popovića i Katarine Šišmanović možda nije bila najduža u njihovim životima, ali je svakako ostavila traga i to ne samo za njih već i u čitavoj javnosti. Dogodila se davno, toliko davno da je prethodila Milanovom braku sa hrvatskom pevačicom Severinom kao i Katarininom braku sa Goranom Stamenkovićem. Dok su bili zajedno, Katarina i Milan zaista su uživali kao da sutra ne postoji. Sve fotografije koje vidite nastale su na Milanovoj luksuznoj jahti i romantiku su "potrošili" do zadnjeg plamena, a onda sutra ipak jest došlo.

Pročitajte: Prilično bizarno: Evo šta je Milan Popović poklonio Igoru Kojiću za rođendan na koji je tajno došao (FOTO)

Luka Šarac

 

Par je raskinuo a Milan je sreću tada našao kraj Severine, iako je poznato da se ni to nije baš srećno završilo. Veza Milana Popovića i Katarine Šišmanović, međutim, još neko vreme je obitavala medijskim prostorom iako je zapravo odveć ugašena. Pre desetak godina proširila se informacija da se ovaj par pomirio nakon pogrešnih brakova koje su oboje odabrali, ali je za "Story" tada potvrđeno da to što je Katarina posećivala jedan lokal koji je odmah pored Milanovog ne znači da je par obnovio kontakt. Fotografije će im, svakako, zauvek ostati kao uspomena.

Privatna Arhiva

 

Komentari (0)

Loading