Celebrity News

Prilično bizarno: Evo šta je Milan Popović poklonio Igoru Kojiću za rođendan na koji je tajno došao (FOTO)

Milan Popović i Igor Kojić udruženim snagama protiv Severine

Prilično bizarno: Evo šta je Milan Popović poklonio Igoru Kojiću za rođendan na koji je tajno došao (FOTO)

Da život piše romane dokaz su Severinini bivši partneri Milan Popović i Igor Kojić koji su nakon dugogodišnjih zategnutih odnosa rešili da zakopaju ratne sekire. 

Svima je poznato da Severina nije u ljubavi sa Milanom Popovićem dugi niz godina, pa je logičan sled okolnosti da i njen tadašnji partner Igor nema lepo mišljenje o Milanu, a da su se stvari sada potpuno preokrenule dokaz je ovo iznenadno prijateljstvo koje je mnoge šokiralo te su nižu pretpostavke kako njih dvojica spremaju veliku osvetu.

Pročitajte: Crni Igore… Severinu Kojić BRUTALNO PONIZIO I IZDAO, udario gde je najviše boli… Ovo su svi detalji

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

 

Naime, Kebin sin proslavio je 35. rođendan te je priredio veliku proslavu na imanju svog dede, u selu u blizini Loznice. Zvanice su u najmanju ruku bile iznenađene dolaskom Severininog bivšeg partnera Milana sa kojim se donedavno častio sočnim uvredama. Šok je usledio kada se pojavio pod ruku sa sinom Aleksandrom kojeg ima sa Seve jer dečak poslednje nedelje letovanja provodi sa ocem u Srbiji.

- Igor je od mene za rođendan dobio ikonu - otkrio je Milan je za Index.

Pročitajte: Kao da su te pčele izujedale! Fanovi napali Severinu zbog estetske intervencije - Da li je preterala? (FOTO)

 

 

Razlozi njihovog druženja kao i odluke da sve nesuglasice ostave po strani nisu poznati, a sumnje su podgrejali i najnovijim objavama na "Instagramu" gde je Igor objavio selfi sa porukom "Zima dolazi" da bi Milan samo nekoliko dana nakon toga objavio fotografiju sa ilustracijom putokaza za selo 'Popovići Kojići' uz identične reči.

Sada je Kojić otišao korak dalje te objavio zajedničku fotku sa Milanom i potvrdio sve navode ovog neočekivanog prijateljstva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

 

- Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandra je predivno dete koje mnogo volim i sa kojim sam proveo prelepe godine, neke veze su prosto neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je i svako ko je moja porodica Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i vazda. Živeli - napisao je Igor Kojić na svom “Instagram” nalogu.

Komentari (1)

Loading