Celebrity News

Nije više mali Lazar: Pogledajte u kakvu momčinu je izrastao sin Maje Nikolić za kog se sa bivšim mužem borila kao lavica (FOTO)

Autor: | 20/11/2022

Sin Maje Nikolić danas ima petnaest godina

Nije više mali Lazar: Pogledajte u kakvu momčinu je izrastao sin Maje Nikolić za kog se sa bivšim mužem borila kao lavica (FOTO)

Deca koju je dobila iz dve bračne zajednice u kojima je bila najveći su ponos pevačice Maje Nikolić. Pored Novaka koji je danas odrastao i ima 24 godine, mlađi sin Maje Nikolić zove se Lazar i ima 15 godina a upravo njegovu fotografiju pevačica je nedavno podelila na društvenim mrežama i tako otkrila kako danas izgleda njen mlađi naslednik.

 

 

Sin Maje Nikolić mnogo je toga prošao dok su se njegova majka i biznismen Vuk Kandić borili za starateljstvo nad njim koje je najpre dobio dečakov otac dok je Maji naloženo da sinu isplaćuje mesečnu alimentaciju. Ipak, pevačica nije odustala pa se borila sve dok mlađi sin Maje Nikolić ipak nije počeo da živi s njom.

Pročitajte: Zbližila ih je smrt majke! Evo kako izgleda brat Maje Nikolić, koji je davno napustio porodični dom (FOTO)

 

 

- Biti mama nije lak poziv, ali je najlepši. Moji sinovi su dobra deca i uvek smo sve, i lepo i ružno, prolazili zajedno. Ne sećam se da su mi zamerali jer sam uvek tu da ih saslušam i da se dogovorimo. Uvek sam poštovala njihove stavove, trudila se da ispoštujem njihove želje i bila im vetar u leđa ‒ izjavila je nedavno pevačica.

Komentari (0)

Loading