Celebrity News

Zbližila ih je smrt majke! Evo kako izgleda brat Maje Nikolić, koji je davno napustio porodični dom (FOTO)

Brat Maje Nikolić poznati je muzičar koji dugi niz godina ne živi u Srbiji

Zbližila ih je smrt majke! Evo kako izgleda brat Maje Nikolić, koji je davno napustio porodični dom (FOTO)

Od 1997. godine pevačica Maja Nikolić sa bratom Markom, koji je u inostranstvo otišao da se školuje, a potom se tamo oženio i dobio troje dece Petra, Luku i Lenu, ima odnos na daljinu. Teza po kojoj je daleko od očiju daleko i od srca u njihovom slučaju pokazala se neistinitom, jer estradna umetnica niti jednog momenta nije prestala da bude u lepoj komunikaciji s rođenim bratom, savetuje ga kada ustreba, pomaže finansijski i bude dobra tetka njegovoj deci.

Pročitajte: Oca mu svi znate! Pogledajte kako izgleda bivši muž Maje Nikolić: "Zlostavljao me je i pokušao da mi uzme decu" (FOTO)

Story press

 

Brat Maje Nikolić, pevač je i kompozitor, a široj publici postao je poznat po tome što je Bojani Stamenov na Evroviziji pevao prateće vokale. Njegovu popularnost učvrstila je i ženidba sa širom sveta poznatom motivacionom govornicom Anom Bučević, ipak među kolegama muzičarima i dalje je najviše ostao prepoznatljiv po tome što je u najbližem srodstvu sa Majom, koja ne dozvoljava da na Marka senka padne. Zaštitnički je nastrojena i vrlo požrtvovana starija sestra.

- Moje blago. Moja radost. Moj rođeni brat čija je duša pola moje duše. Čije srce kuca istim ritmom kao i moje. Moj najdraži! Hvala ti što si ovaj život podelio sa mnom i hvala ti što sam baš ja tvoja sestra. Milo moje! Najlepši i najdraži moj! Sve moje! Tvoja sreća je i moja sreća a tvoj osmeh je moje nebo, glas tvoj moje je sunce. Sijaj za mene i Uvek budi srećan, lepi moj Marko. Hvala ti za svaki trenutak ljubavi,hvala ti što postojiš. Privilegija je biti tvoja sestra, radosti moja! Volim te zauvek - napisala je svojevremeno na svom "Instagramu" ispod fotografije sa bratom pevačica, a da se zaista mnogo vole i da su bliski uprkos tome što ona živi u Beogradu on u Austriji, u intrevjuu za Story potvrdio je i sam muzičar.


- Oduvek imamo izvanredan odnos a mamin odlazak još više nas je zbližio - kazao je brat Maje Nikolić.

Pročitajte: Za njih se borila kao LAVICA: Evo kako danas izgledaju sinovi pevačice Maje Nikolić zbog kojih je mnoge noći proplakala (FOTO)

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading