Celebrity News

Venčanje Dragana i Snežane Stojković u Parizu godinama se prepričava: Evo kako su izgledali, mladina venčanica je nešto posebno (FOTO)

Autor: | 21/11/2022

Venčanje Dragana Stojkovića proteklo je u romantičnoj atmosferi

Venčanje Dragana i Snežane Stojković u Parizu godinama se prepričava: Evo kako su izgledali, mladina venčanica je nešto posebno (FOTO)

Dok u Kataru ovih dana pokušava da sa našim fudbalerima napravi nekakvo čudo kojem se svi nadamo, Dragan Stojković Piksi uživa svu moguću podršku porodice i prijatelja što mu je u ovako odsudnim danima značajnije nego ikad. Stub te podrške sigurno se nalazi u njegovoj supruzi Snežani, a ako se vratimo na dan njihovog venčanja jasno je zašto su godinama unazad jedno drugom tako jak oslonac. Naime, venčanje Dragana Stojkovića Piksija i Snežane Stojković održano je dva puta a sve je bilo toliko lepo i simbolično da su im još tada prognozirali skladan brak i dugoročnu sreću.

Privatna Arhiva

 

Venčanje Dragana Stojkovića prvobitno je održano pred matičarem u Marseju početkom devedesetih, a nakon 20 godina idiličnog braka, ljubav su krunisali i u pravoslavnoj crkvi u Parizu 3. juna 2011. godine. Danas uživaju u braku koji ukupno traje preko tri decenije zajedničkog života. Svečanost je trebalo da bude održana u „Sabornoj crkvi“ u Beogradu, ali su na kraju, zbog obaveza odlučili da se u „Crkvi Aleksandra Nevskog“ u Parizu zakunu na večnu ljubav pred Bogom. Ovog puta uz njih su bila i deca: Andrea, Anja i Marko.

Pročitajte: Neobična ljubavna priča prepuna zapleta: Šta je prethodilo DRUGOM venčanju Snežane i Dragana Stojkovića Piksija?

Privatna Arhiva

 

Dragan je za svedoka izabrao imenjaka Dragana Trivana, koji je na slavlje došao sa suprugom Jelenom, dok je Snežani kumovala prijateljica Ivana Mišković-Karić, koja je bila u pratnji muža Gorana Karića. Među zvanicama su se našli i brojni poznati prijatelji iz Beograda: Snežana Dakić i Vladimir Mikić, Marijana Mateus, Marko Mišković, Slobodan Živojinović, Nina Badrić, koja je u to vreme bila u braku sa Bernardom Krasićem, ambasador Srbije u Francuskoj i mnogi drugi.

Privatna Arhiva

 

Što se tiče burmi, odlučili su da ne kupuju nove, već da onim koje su i do tada nosili kao simbol ogromne ljubavi, pored prethodno ugraviranog datuma prvog venčanja, dodaju i datum drugog venčanja, a ovim trikom se od tada služe mnogi mladenci. Venčanje Dragana Stojkovića proteklo je u visokom stilu. Mlada je nosila svedenu venčanicu koju je dizajnirao Zuhar Murad, dok je mladoženja obukao odelo kreatora Ermenegilda Zegne, koje su zajedno kupili u Japanu, gde su tada živeli. Bidermajer koji je nevesta bacila po završetku ceremonije, kao što običaj nalaže, uhvalila je njena mlađa ćerka Anja, koja je danas i sama srećno udata za svog izabranika Huga Valentea.

Privatna Arhiva

 

Snežana i Dragan Stojković potrudili su se da gostima prirede nezaboravan ugođaj, te su ih po izlasku iz crkve poveli u obilazak „grada svetlosti“ sa reke, da bi ih posle krstarenja Senom ugostili u luksuznom restoranu na Šanzelizeu, s pogledom na Jelisejska polja. Uz koktele, teletinu sa tartufima i francuske šansone, slavlje je potrajalo do duboko u noć.

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading