Celebrity News

Danas je slava u domu Lepe Brene, ona se toliko opustila da nije pazila što je SNIMAJU, prvi put je vidimo u ovakvom izdanju (VIDEO)

Slava Lepe Brene prilika je da se pevačica malo opusti

Danas je slava u domu Lepe Brene, ona se toliko opustila da nije pazila što je SNIMAJU, prvi put je vidimo u ovakvom izdanju (VIDEO)

Danas je za mnoge ljude u našoj zemlji veliki praznik, a oni koji ne slave Aranđelovdan po svoj prilici odlaze u goste onome koji to čini. Međi našim slavnim ličnostima koji danas slave slavu nalazi se pevačica Lepa Brena koja zajedno sa suprugom Bobom Živojinovićem i njihovom decom voli ovakve povode da porodica bude na okupu. Slava Lepe Brene bila je ujedno i motiv da se legendarna pevačica razveseli u sopstvenom domu pa su nastali prizori koje zbilja retko možemo da vidimo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Express (@express.ba)

 

Slava Lepe Brene, naime, okupiće večeras najdržae goste a da bi sve bilo u najboljem redu kada oni dođu pripreme traju još od juče. Baš tada nastao je snimak na kojem se vidi kako se Lepa Brena pridružila kućnoj pomoćnici u kuhinji dok se spremaju razna jela. Samo je čudno što pripremu trpeze nije nadgledao najveći gurman lično, naravno, sam Boba Živojinović.

Pročitajte: Sada ću vam reći KAKVA JE MAJKA ta Lepa Brena: Prvo oglašavanje odbeglog sina Stefana Živojinovića posle tri godine (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Zato su njegovu veselu narav na ovom polju zamenile Brena i kuvarica. Na video snimku se vidi kako dan pre nego što će se desiti slava Lepe Brene pomoćnica i ona igraju i pevaju i to uz hitove Breninog kolege Đanija. Ovo je ujedno bila i takođe retka prilika da vidimo kako Brena izgleda u kućnom izdanju.

Komentari (0)

Loading