Celebrity News

Dve godine od venčanja Ivana Španović presekla, pa otkrila pravo stanje u braku...a prognozirali su joj lep život udvoje (FOTO)

Muž Ivane Španović zgodni je sportista za kojim se žene okreću

Dve godine od venčanja Ivana Španović presekla, pa otkrila pravo stanje u braku...a prognozirali su joj lep život udvoje (FOTO)

Nije mnogo muž Ivane Španović  Marko Vuleta zainteresovan za javna istupanja, po čemu se u velikoj meri slaže sa atletičarkom, koja o intimi slabo govori. Iznenađenje za sve bilo je kada je zaljubljen par pristao da sa pratiocima na "Instagramu" podeli kadrove svog venčanja, što su svi porotumačili kao dokaz međusobnog poverenja i velike ljubavi, a mnogi su tada novopečenim supružnicima predviđali dug i lep brak. 

Pročitajte: Verenik Ivane Španović otkriva: Ona mi najbrže podigne pritisak

Instagram

 

Već dve godine Ivana i Marko plivaju u istom smeru, odlično se slažu, putuju zajedno, jedno drugome su najveća podrška te se veruje da su na dobrom putu da one gore navedene prognoze i ostvare. Da joj je lepo kraj sportiste atletičarka ne krije, naprotiv stalno objavljuje fotografije na kojima je sa njim, doduše uz škrte komentare, koji se najčešće tiču nekog zajedničkog treninga ili narednih profesionalnih planova, ostajući dosledna sebi i želji da intimu sačuva od javnosti.

Pročitajte: Ivana Španović u 33. godini donela neočekivanu odluku, čeka se reakcija javnosti

Instagram

 

Budući da je muž Ivane Španović nedavno imao divan razlog za slavlje, bio mu je rođendan, sportistkinja se odvažila da na konto toga prozbori rečenicu dve i po prvi put javno istakne svoje emocije prema izabraniku.

- Srećan rođendan ovom zgodnom mladiću, nastavi da razbijaš, volim te - napisala je Španovićka u opisu slike na kojoj grli Vuletu.

Pročitajte: Majka Ivane Španović otkrila istinu o odnosu sa šampionkom: Posle te jedne svađe ništa nije bilo isto(FOTO)

Instagram

 

Ovim gestom ona je dodatno potvrdila ono što se već neko vreme pretpostavljalo, a to je da je Vuleta njen muškarac iz snova i srodna duša, te da je kraj njega tek čekaju divne godine braka.

Komentari (0)

Loading