Celebrity News

Mislila je da je srećna žena: Ovako su izgledali Gordana i Miroslav Ilić u periodu kada je imao LJUBAVNICU! Ona je bila PRELEPA (FOTO)

Brak Miroslava Ilića tema je medija otkako se saznalo da je pevač bio neveran

Mislila je da je srećna žena: Ovako su izgledali Gordana i Miroslav Ilić u periodu kada je imao LJUBAVNICU! Ona je bila PRELEPA (FOTO)

Izdržao je brak Miroslava Ilića sve udarce, sva ogovaranja, klevete i istine, suđenja, naslove po portalima, ili je možda bolje reći da je Gordana Ilić, supruga pevača, sve pomenuto istrpela, preturila preko glave i odlučila da ipak ostane uz oca svoje dvoje dece Marka i Marije.

Pročitajte:Godine su ga promenile: Miroslav Ilić preko noći doneo veliku odluku, njegovo srce je ipak reklo da

Mića Jović

 

Gordanu Ilić retki su doživeli kao požrtvovanu ženu lavicu, koja svim sredstvima nastoji da zaštiti porodicu i očuva klimav brak. Većina međutim, videla ju je kao "slepu" osobu pored zdravih očiju koja muža u javnosti brani čak i kada sud odluči da je kriv. Zbog svega navedenog supruga muzičara doživela je, nažalost, možda čak i veće osude nego njegova ljubavnica Mirjana Antonović. Nikome, naime, nije bilo jasno kako je, pored svih iskaza, tvrdnji, svedoka ona odlučila da poveruje pevaču, a posle DNK analize zažmuri na sve izrečeno i urađeno.

Pročitajte: Mira Antonović se oglasila i priznala: SVE o Devinu je bila LAŽ!

Privatna Arhiva

 

Racionalnosti u ovim Gocinim postupcima mnogo nema, niti se od žene koja voli to očekuje. Ipak, ne sme se zaboraviti da je i ona poput brojnih prevarenih žena zasigurno pre bilo kakve odluke prošla preispitivanja, neprospavane noći, suze, na kraju krajeva osećaj izdaje i razočarenje koji je usledio nakon saznanja da ju je suprug, dok je mislila da su u najvećoj ljubavi varao sa drugom ženom i to ne na jednu noć, dve ili tri, već godinama, te da sa njom ima dete.

Pročitajte: Brak Miroslava Ilića pred krajem: Gordana Ilić donela odluku posle koje nema nazad, švaleracije muža KOŠTALE JE PORODIČNOG DOMA

Privatna Arhiva

 

Retka fotografija iz perioda, navodne najveće ljubavi Miroslava i Goce Ilić, a zapravo perioda preljube, isplivala je nedavno u javnost. Na njoj u prvom planu stoji Gordanino nasmejano i bezbrižno lice, koje je danas gotovo nemoguće videti. Nesumnjivo je da je čitav razvoj događaja ostavio traga na srcu supruge muzičara, koja je odabrala svoj put i vapi za makar malo razumevanja.

 

Komentari (0)

Loading