Celebrity News

Žena heroj: Zapostavila je svoju karijeru, rodila mu PETORO DECE! Ova prelepa crnka je supruga Nebojše Dugalića (FOTO)

Supruga Nebojše Dugalića bezrezervna je podrška popularnom glumcu

Žena heroj: Zapostavila je svoju karijeru, rodila mu PETORO DECE! Ova prelepa crnka je supruga Nebojše Dugalića (FOTO)

Nebojša Babić

Bračni par Dugalić važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni, a glumac koji uvek bez zadrške govori o izazovima sa kojima se suočava čovek u modernom društvu, svoju privatnost ipak drži dalje od očiju javnosti. Pripadnici sedme sile revnosno izveštavaju o njegovim profesionalnim uspesima, dok je supruga Nebojše Dugalića tema koja se ne prepliće po medijima. Prilike da se Dragana Dugalić vidi u javnosti veoma su retke, a kada ipak do toga dođe, komentari na račun Nebojšine izabranice gotovo uvek su u superlativu i nema ko se ne divi energiji kojom supružnici zrače. Više od dvadeset godina dugu bračnu zajednicu upotpunilo je čak petoro naslednika - Jana, Vidan, Bogdana, Kalin i Ilina, te su Nebojša i Dragana u grupi rekordera kada je broj dece u pitanju.

Pročitajte: Nebojša Dugalić otvorio dušu - Učiniću sve da mi deca ne budu glumci

Instagram

 

Kako bi se u potpunosti posvetila svojoj porodici i odgoju dece, supruga Nebojše Dugalića koja je i sama studirala glumu odlučila je da karijeru ostavi po strani i nesebičnu podršku pruži uspešnom glumcu, dok Nebojša neretko ističe da je porodica njegov najčvršći oslonac, a supruga najveći kritičar:

Pročitajte: Koleginica mu je rodila petoro dece i povukla se iz javnosti! Ova glumica je supruga Nebojše Dugalića (FOTO)

ATA Images

 

- Moja supruga je koleginica, a ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može da se uradi. Uglavnom joj se dopada sve što sam snimio u poslednje vreme, na primer "Državni službenik" ili "Žigosani u reketu". Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama kako ne bismo dosadili sami sebi - ispričao je svojevremeno i otkrio u kom pravcu oni usmeravaju decu:

Pročitajte: Obećao je sebi da mu deca neće biti glumci - Sin Nebojše Dugalića ima prelepo zanimanje, upoznajte Bogdana

Instagram

 

- Nedavno mi je supruga rekla za našu najmlađu ćerku da je rođena glumica i da će to sigurno biti, a ja ću dati sve od sebe da tako ne bude. Naravno, važno mi je da se bave onim što ih zanima, ali više bih voleo da to bude neka druga profesija. Posvećeni su muzici, svi ponešto sviraju.Imati petoro dece teško je samo u početku, dok su još mali i u potpunosti zavise od vas. Ali, čim počnu sami da se igraju, i kada krenu u školu, mnogo je lakše - zaključio je glumac za medije.

Komentari (0)

Loading