Celebrity News

Potrebne su nam MOLITVE za našu bebu: Aleksandra Vasković saopštila tužne vesti o tek rođenoj ćerkici, svi šalju podršku (FOTO)

Treće dete Bojana Leksingtona hrabra je devojčica i veliki borac

Potrebne su nam MOLITVE za našu bebu: Aleksandra Vasković saopštila tužne vesti o tek rođenoj ćerkici, svi šalju podršku (FOTO)

PileZutoPhotography

Aleksandra Vasković, supruga frontmena "Leksington benda" pre tačno deset dana na svet je donela devojčicu koja je unela novu radost i neizmernu sreću u porodični dom. Treće dete Bojana Leksingtona i Aleksandre, malenu Helenu, sa najviše nestrpljenja iščekivali su njihova ćerka Anđelina i sin Mihajlo koji su se nesumnjivo i najviše obradovali vešću da će im se u porodičnom domu uskoro pridružiti seka.

Pročitajte: Mesto gde stanuje sreća - Zavirite u bajkoviti dom Aleksandre i Bojana Vaskovića (FOTO)

- Čekajući da te uzmem u naručje... Dobro došla na svet naša hrabra devojčice, naša treća ljubavi najveća na svetu! Helena Vasković - napisala je tada ponosna mama koja je na društvenoj mreži "Instagram" sa svojim pratiocima delila kako lepe, tako i one teške trenutke sa kojima se suočavala tokom trudnoće.

Hrabra Aleksandra i ovog puta oglasila se na pomenutoj društvenoj mreži i emotivnom porukom mnoge raznežila jer treće dete Bojana Leksingtona moralo je sa svega deset dana biti operisano.

Pročitajte: Aleksandra i Bojan Vasković - Anđelina i Mihajlo su sila koja nas pokreće

- Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lepim željama povodom rođenja naše ćerke Helene. Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova. Naime, na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista, osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada. ali o tome nekom drugom prilikom. Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku. Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji sledi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumevanju - napisala je Aleksandra dok reči podrške pristižu sa svih strana.

 

Komentari (0)

Loading