Celebrity News

Ćerka Darka Filipovića već je VELIKA DEVOJKA: Ponosni roditelji pokazali naslednicu, neverovatno koliko liči na oca (FOTO)

Ćerka Darka Filipovića prava je lepotica i neverovatno liči na oca

Ćerka Darka Filipovića već je VELIKA DEVOJKA: Ponosni roditelji pokazali naslednicu, neverovatno koliko liči na oca (FOTO)

Folk pevač koji se proslavio svojim učešćem u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i postao jedan od najpopularnijih izvođača domaće javne scene, pored mnogobrojnih hitova upamćen je i po vezi sa pevačicom Tanjom Savić. Nakon razlaza sa koleginicom, on je srodnu dušu pronašao u atraktivnoj Jasmini sa kojom je ubrzo i stupio u brak, a kao plod ove ljubavi na svet je došla ćerka Darka Filipovića, preslatka Nastja.

Pročitajte: Luksuzno i sa stilom - Zavirite u dupleks Darka Filipovića u kome živi sa suprugom Jasminom i ćerkicom Nastjom (FOTO)

 

 

Iako se povukao sa javne scene, nije preterano aktivan na društvenim mrežama i svoju privatnost čuva od radoznalih pogleda, Darkova izabranica prava je zvezda "Instagrama", a zanosnom lepotom i harizmom prikupila je zavidan broj pratilaca, te na njenom nalogu neretko možemo videti porodične fotografije.  

Pročitajte: Zbog bivšeg dečka Ana Kokić nekada je bila u velikom sukobu sa OVOM poznatom koleginicom! (FOTO)

 

 

Jedanaestogodišnja ćerka Darka Filipovića, pored zgodne mame, privukla je veliku pažnju javnosti i svojom nestvarnom lepotom pobrala mnogobrojne simpatije. Svi se slažu da je prava kopija poznatog tate, a da li je od njega nasledila i talenat za muziku, pa se u nekom momentu oproba i u tim vodama, pokazaće vreme koje je pred nama.

Komentari (0)

Loading