Lifestyle

Luksuzno i sa stilom: Zavirite u dupleks Darka Filipovića u kome živi sa suprugom Jasminom i ćerkicom Nastjom (FOTO)

Dom Darka Filipovića smešten je u srcu Beograda, a za pevača predstavlja oazu lepote, jer u njemu stanuju Jasmina i Nastja dve, za njega najlepše žene na svetu

Luksuzno i sa stilom: Zavirite u dupleks Darka Filipovića u kome živi sa suprugom Jasminom i ćerkicom Nastjom (FOTO)

Prošla je čitava decenija od kada su se Darko Filipović i njegova izabranica Jasmina jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Od tada, postali su roditelji ćerke Nastje koja će uskoro napuniti jedanaest godina, i sa njom su svili toplo porodično gnezdo u Beogradu.

Dom Darka Filipovića, topao, ušuškan i lukuszno uređen, predstavlja pravu porodičnu oazu, u kojoj tročlana porodica svakodnevno uživa.

Pročitajte:Zbog bivšeg dečka Ana Kokić nekada je bila u velikom sukobu sa OVOM poznatom koleginicom! (FOTO)

 

 

Reč je o prostranom dupleksu, koji na prvom nivou stana ima prostran dnevni boravak, trpezariju i kuhinju, dok je sprat rezervisan za spavaće sobe.

 

 

Posebnu toplinu daje somot, koji je prisutan u dekoraciji enterijera, za koji se u potpunosti pobrinula Darkova supruga Jasmina.

Pročitajte: Bio je finalista takmičenja "Zvezde Granda", a onda se povukao iz javnosti i oženio - Darko Filipović otkriva čemu uči ćerku

 

 

Kako Darko puno radi, na njegovom "Instagramu" možemo videti kadrove sa egzotičnih putovanja, dok je za kadrove iz porodičnog doma zadužena Jasmina, koja je na pomenutoj društvenoj mreži velika zvezda.

 

 

Komentari (0)

Loading