Celebrity News

Gledate je u vestima, a niste znali da je ona supruga Buleta Goncića: Ovo je Gordana koja mu ulepšava život 37 godina (FOTO)

Supruga Svetislava Buleta Goncića po profesiji je dramaturg

Gledate je u vestima, a niste znali da je ona supruga Buleta Goncića: Ovo je Gordana koja mu ulepšava život 37 godina (FOTO)

Pre 37 godina supruga Svetislava Buleta Goncića ušetala je u život dramskog umetnika, koji se uvek rado za javnost priseća perioda upoznavanja sa Gordanom, iako u šali voli da kaže da ona daleko detaljnije pamti detalje njihove veze. Pet godina glumac i njegova izabanica zabavljali su se pre nego što su stali na ludi kamen, a od tog trena jedno drugome postali su najveći životni oslonac i podrška.

Pročitajte: Ljubav iz rane mladosti: Suprugu Buleta Goncića retko viđamo u javnosti (foto)

 

 

Kruna divnog odnosa koji i dan - danas glumac i dramaturškinja gaje dve su ćerke Isidora i Aleksandra, na koje su oboje vrlo ponosni. Mada se činilo da se Gordana Goncić skriva od javnosti, činjenica je da nam je mnogo češće nego što smo mislili ona bila pred očima.

Pročitajte: Ulogom Savke u Srećnim ljudima kupila je publiku za sva vremena: Ovo je Aleksandra Nikolić danas, u rukama drži vredno priznanje (foto)

printscreen

 

Kao čelno lice Kulturnog centra Beograda supruga Svetislava Buleta Goncića nebrojeno puta našla se pred televizijskim kamerama, najpre pričajući na temu kulture i dramarturgije. Gordana je vrlo vredna i predana porodici, ali i suprugu koji kroz smeh tvrdi da je vreme od prvog poljupca do danas proletelo.

 

- Zajedno smo već 37 godina, od toga 32 u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti. Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla. Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri. Jer deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama, u okviru naših mogućnosti, pružili pre svega ljubav, slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu - ispričao je ranije Bule, kojeg danas publika rado prati u telenovelama.

Komentari (0)

Loading