Celebrity News

Supruga Željana U SUZAMA: Posle dva dečaka i 17 godina braka Nenad Okanović sve iznenadio saopštenjem na Instagramu

Brak Nenada Okanovića jedan od najskladnijih na javnoj sceni

Supruga Željana U SUZAMA: Posle dva dečaka i 17 godina braka Nenad Okanović sve iznenadio saopštenjem na Instagramu

Poverenje, podrška, neizmerna ljubav i poštovanje stavke su koje krase brak Nenada Okanovića i njegove izabranice Željane. Od prvog poljupca emotivni partneri složni su, gaje iste vrednosti dok su im istovremeno planovi i vizije za neka buduća vremena i starost gotovo identični. Naslednici Trifun i Danilo centar su njihovog sveta i kruna predivnog i zdravog odnosa, na čvrstim temeljima sazdanog. 

Pročitajte: Suze same teku! Nenad Okanović ispratio sina...Poručio mu: "Voli te ćale" (FOTO)

 

 

Brak Nenada Okanovića, tačnije bliskost kakvu su glumac i njegova supruga izgradili vrlo mali broj supružnika danas ima. Pelcer za dugovečnost u braku, po njihovim rečima, stečen je još u detinjstvu. Oboje su rasli u divnim porodicama, u kojima su majka i otac imali vrlo jasne uloge i njima deci darovali prevashodno ljubav, stoga nije bilo dileme da li će i sami prilikom odabira partnera pohrliti za istim osećanjem.

Pročitajte: Jasno je zašto je skriva od javnosti! Tajanstvena supruga Nenada Okanovića je prava lepotica (FOTO)

 

 

Ljubav Nenada i Željane duga je 17 godina i po svemu sudeći svakog trena sve je veća. Tome, između ostalog, svedoči najnovija objava dramskog umetnika. Naime, on je putem "Instagrama" čestitao majci svojih sinova rođendan rečenicom.

- Ako znam šta je ljubav, onda to znam zbog tebe. Ljubavi srećan ti divan dan - napisao je Nenad ispod suprugine fotografije i sve pratioce raznežio.

Komentari (1)

Loading
Dile

14:25 01.12.2022

O ovakvim brakovima treba više da pišete . Jer sloga , ljubav i poverenje su primeri koji treba da se slede . Ili , znate , mi se volimo , razveli smo se , ostali smo u dobrim odnosima , a deca ? Da li neko misli kako ce njima biti