Celebrity News

Posle teškog poraza Srbije od Švajcarske, Anastasija u Kataru OSTAVILA GUDELJA u suzama

Autor: | 03/12/2022

Dečko Anastasije Ražnatović nije se ovome nadao od svoje izabranice

Posle teškog poraza Srbije od Švajcarske, Anastasija u Kataru OSTAVILA GUDELJA u suzama

Među našim fudbalerima koji su na Svetskom prvenstvu u Kataru, koje je sinoć za njih završeno, imali podršku svojih lepših polovina našao se i dečko Anastasije Ražnatović koji je na sinoćnoj utakmici protiv reprezentacije Švajcarske igrao u drugom poluvremenu. Nemanja Gudelj nije nakon meča imao mnogo razloga za slavlje sa svojim kolegama iz tima, ali mu sigurno jeste jedina svetla tačka bila podrška poznate pevačice koja je kao njegova izabranica bila na tribinama odakle ga je uživo bodrila.

 

 

Dečko Anastasije Ražnatović mogao je tokom igranja svog dela utakmice da primeti da ga lepša polovina sve vreme snima i glasno navija za njega, a Anastasija je svoju podršku pre i posle meča izrazila i na društvenim mrežama gde nije krila koliko je ponosna na Gudelja uprkos rezultatu.

- I u dobru i u zlu – napisala je Ražnatovićeva uz broj 8 koji se uzgred i nalazi na dresu njenog dečka.

 

 

Međutim broj 8 za njih sinoć je imao posebnu simboliku. Naime, dečko Anastasije Ražnatović i poznata pevačica sinoć su proslavili osam meseci veze, tako da nije baš sve bilo tako crno, a o tome da je Cecina naslednica „do ušiju“ zaljubljena u Nemanju govori njen gest pre početka utakmice. Ona je obukla Gudeljev dres na kom je markerom napisala „Srećnih nam osam meseci“.

Pročitajte: Anastasija sačekala da Gudelj ode u Katar pa objavila snimak i sada SVI ZNAJU! Čestitke stižu od obe porodice

 

 

Gest njegove izabranice učinio je da dečko Anastasije Ražnatović praktično dođe do suza, a vrlo utešna činjenica nakon pretrpljenog fudbalskog poraza jeste ta da je njegova ljubav sa pevačicom očigledno sve jača i jača.

Komentari (0)

Loading