Celebrity News

Gudelj objavio fotografiju sa NOVOM DEVOJKOM, svi komentarišu da je prelepa: Pogledajte ko je plavuša koja je sada OSVOJILA fudbalera (FOTO)

Nova devojka Gudelja potpuna je suprotnost Anastasiji

Gudelj objavio fotografiju sa NOVOM DEVOJKOM, svi komentarišu da je prelepa: Pogledajte ko je plavuša koja je sada OSVOJILA fudbalera (FOTO)

Da nije poželela dragom javno da čestita 25. rođendan niko i dalje ne bi znao da nova devojka Gudelja uopšte postoji. Lana Lazarević, studentkinja fakulteta za međunarodne odnose u Beču, a nekadašnja manekenka, pre par dana doputovala je u Sevilju kako bi svom izabraniku poželela ispunjenje svih želja, a iznenadni susret ona je potom ovekovečila fotografijom na "Instagramu" tako da svi mogu da se uvere koliko su ona i fudbaler lep par.

Pročitajte: Pa šta vam je toliko strašno učinila? Porodica Nemanje Gudelja se JAVNO ostrvila na Anastasiju, ali i Cecu (FOTO)

Instagram

 

Nova devojka Gudelja prelepa je plavuša, od svega 20 godina, koja je prošle godine dobila titulu top modela Evrope. Dugo se lepotica, o kojoj mediji bruje, školovala u Americi, a čim je kročila na stari kontinent zaljubila se. Kraj Dragog Gudelja pronašla je sve ono o čemu je sanjala da jedan muškarac poseduje, dok joj on svojim postupcima potvrđuje da nije pogrešila što mu se prepustila.

Pročitajte: Baš se trudi: Gudelj poslao poseban poklon na Anastasijinu adresu, pevačica oduševljena (foto)

Instagram

 

Zaljubljeni par vezu gradi na daljinu između Beča i Sevilje i za sada to nije problem. Oboje su uspešni, mladi, imaju volju da romansu nadograde, a pored velike ljubavi koja je prisutna ništa im više ne treba.

Komentari (1)

Loading
Ana

10:40 12.11.2022

Kako li se ove devojke zaljubljuju u ovog igrača Baš je odvratan