Celebrity News

Odvojila me je od žene i sina, UNIŠTILA MI JE ŽIVOT: Dramatična ispovest o Snežani Đurišić, posle ovih reči ništa neće biti isto

Autor: | 03/12/2022

Zet Snežane Đurišić otvorio dušu i izneo šokantne detalje

Odvojila me je od žene i sina, UNIŠTILA MI JE ŽIVOT: Dramatična ispovest o Snežani Đurišić, posle ovih reči ništa neće biti isto

Izuzetnu karijeru pevačica Snežana Đurišić godinama unazad gradila je svojim glasom i kvalitetnim pesmama pokušavajući da skandale koliko je to moguće u javnom svetu izbegne, međutim zbog porodičnih nesuglasica dospevala je ona u žižu interesovanja više puta. Isplivali su pre nekoliko godina njeni problemi sa sinom Markom, emotivni život sa ginekologom Vanjom Miloševićem takođe je intrigirao javnost u više navrata, a razlog zbog kog je pevačica dospela na naslovnice još davne 1994. godine jeste zet Snežane Đurišić, bivši suprug njene sestre Mire.

Naime, tada se redakciji "TV Novosti" obratio Žika Živanović, tadašnji zet Snežane Đurišić koji je poželeo da iz svog ugla ispriča detalje porodične drame koja se odigrala. U tekstu pod naslovom "Moj Milane s američke strane" objavljenom u tiražnom magazinu, on je između ostalog naveo kako je Snežana u sve umešana.

Pročitajte: Maltretirao je i sa sinom izbacio iz kuće - Sestra Snežane Đurišić proživela pravu dramu, pevačica joj jedva spasla živu glavu

printscreen Tv Novosti

 
 
 

- Prevarili su me. Odveli su mi ženu i dete u Čikago. Prošle godine dogovorio sam se da Mira i Milan krenu sa Snežanom u Ameriku, a da im se ja pridružim posle dva meseca, kada dobijem vizu. Žena i sin imali su vizu na tri meseca, a odmah po sletanju u Cirih Snežana im je preko svojih veza sredila vizu za još tri meseca. Maloletno dete uspeli su da odvedu pomoću lažnog potpisa, a saznajem da je Snežana pribavila „očevu umrlicu“. Zamislite, proglasila me je mrtvim kako bi bez mog odobrenja odvela dete - ispričao je on navodeći da mu je supruga uskoro javila da ne mora ni da dolazi, jer ona pokreće brakorazvodnu parnicu.

 

Na njegove telefonske pozive niko nije odgovarao. Ili su mu spuštali slušalicu, ili su Snežanina deca odgovarala da su Mira i Milan u prodavnici, školi, poslu ili na Floridi, a adresu u Čikagu nije znao, pisale su tada "TV Novosti".

Pročitajte: Halo, to je MOJ MUŠKARAC! Ljubomorna scena na javnom mestu, Snežana ne može da veruje šta joj je Vanja uradio

printscreen Tv Novosti

 

- Najgore mi je što ne mogu da čujem dete, da mu pošaljem poklon. Ne mogu da se pomirim sa tim da sada nije sa mnom na Adi, da se ne šeta beogradskim ulicama, da ne idemo na picu i roštilj na Čuburi, gde imamo kuću. Čuo sam da je Milan smešten u neku crkvu i da tamo provodi vreme. Tamo ide u školu, a majka za to vreme radi. Nije u stanju da stalno bude sa njim, vide se tek preko vikenda. To me strašno boli - ispričao je u dahu zet Snežane Đurišić okupiran mišlju da vrati sina, a ako ne to, onda bar ima pravo da ga vidi i čuje.

- Sve sam joj kupio i omogućio. Njene želje su za mene bile zakon. Okitio sam je zlatom, odveo kod najboljih frizera i kozmetičara, a sada pere sudove u Americi - rekao je tada Žika, taksista iz Beograda koji tvrdi da prema porodici nikada nije bio grub:

Pročitajte: Morala sam da ODEM - Snežana Đurišić je donela odluku i objasnila šta ju je nateralo na ovako drastičan potez

 

 

- Nikada, ni jedno ni drugo nisam taknuo. Dolazilo je doduše do svađa, ali toga ima u svim porodicama. Obožavao sam ih. Pa ne bih ih pustio u Ameriku da je u našem braku bila kriza. Sve je to zamislila Snežana, koja me ne podnosi. Ona je zamislila da Miru tamo uda. Mnogo sam se razočarao u nju i u njenog muža.

Kada su je novinari zamolili da prokomentariše izjave bivšeg zeta, Snežana Đurišić oštro je demantovala ove navode:

- Ne dozvoljavam da se moje ime dovede u vezu sa tim čovekom. Ja nisam advokat i ne mešam se u njihov brak. Da je sve bilo savršeno, sigurno ne bi došlo do ovog. Istina, on ih nije fizički zlostavljao, ali ih je maltretirao i izbacivao napolje iz kuće. Svaki brak je priča za sebe, a ovaj je već završen.

Komentari (2)

Loading
Lol

19:35 04.12.2022

Kako da ne....baš mu priča ima smisla... prvo je rekao da je on trebao da im se pridruži, što znači da je bio saglasan sa prvobitnim odlaskom žene i djeteta...a onda da je na kvarcni Snežana odvela familiju. Daj druže odluči se za jedan scenario, ne nekoliko njih, pa koji upali. Da je njima tako sjajno i bajno bilo sa njim, nema te sile koja bi ih držala odvojeno od voljenog oca i muža. Više mi liči da je gospodin taksista kitio ženu batinama, nego zlatom. Jer ni jedna žena ne ide u tuđinu,sa malim djetetom gdje im je budućnost neizvesna,niti imaju prihoda, a da iza sebe ostavlja brižnog muža i oca,koji ih kiti svilom i kadifom i zlatom.

mm

10:37 05.12.2022

Snezana je dobar vokalni solista i nista vise preko. Los je čovek i zena bez morala, sto nije svima poznato. Svoje "izlete" krije vesto.