Celebrity News

Mala Anika više neće biti NAJMLAĐA: Vujadin Savić je upravo objavio na Instagramu, PETA BEBA U PORODICI (FOTO)

Autor: | 04/12/2022

Najmlađa ćerka Mirke Vasiljević obogatila je čitavu porodicu

Mala Anika više neće biti NAJMLAĐA: Vujadin Savić je upravo objavio na Instagramu, PETA BEBA U PORODICI (FOTO)

Kad bismo se oslanjali na "Instagram" Mirke Vasiljević, ne bismo dobili previše uvida u porodičan život koji vodi sa nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem jer poznata gliumica ne koristi društvene mreže, ali na sreću sam fudbaler povremeno ume da iznenadi svoje pratioce ponekim detaljem. Tako je jutros podelio fotografiju na kojoj je najmlađa ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina u društvu njihovog kućnog ljubimca, a prizor je odmah istopio mnoge korisnike "Instagrama".

Instagram

 

Ćerka Mirke Vasiljević koja joj je stigla kao četvrto dete pre tek nešto više od godinu dana već je prohodala što dokazuje i fotografija koju je Vujadin sada podelio a na kojoj je mala Anika u društvu pomeranca Badija s kojim je već stvorila posebnu vezu.

Pročitajte: Sve ih pokazali: Četvoro dece Mirke i Vujadina na jednoj fotografiji, konačno se vidi na koga svi liče (FOTO)

Boško Karanović

 

- Kad je Anika stigla, naša starija deca bila su ushićena. Ona više nije beba, pa je i interakcija veća, a najviše se ozari kad se oni posle treninga ili škole vrate kući. Taj osmeh, ta sreća i sjaj u očima kad ih pogleda, to nema cenu. Oni to, naravno, osećaju. Sada im je malo napornija, pa i dosadnija, jer je u istraživačkoj fazi, a otkrila je i šta sve može svojim rukama i nogama. Ipak, sve troje kažu da bez nje ne bi mogli da zamisle život i da bi bilo baš bez veze da je nisu dobili - ispričala je Mirka za "Hello".

Komentari (0)

Loading