Celebrity News

Sve ih pokazali: Četvoro dece Mirke i Vujadina na jednoj fotografiji, konačno se vidi na koga svi liče (FOTO)

Deca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića potpuno su likom i karakterno različita

Sve ih pokazali: Četvoro dece Mirke i Vujadina na jednoj fotografiji, konačno se vidi na koga svi liče (FOTO)

Fotografije na kojima su deca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića prava su retkost u medijskom svetu. Glumica i fudbaler davnih dana, još po dolasku prvog sina Andrijana na svet, odlučili da taj deo svoje intime zadrže za sebe i svoje porodice, a javnost upravo iz tog razloga sve donedavno nije mogla videti kako njihovo četvoro mezimaca izgleda.

Pročitajte: Zgodniji čak i od Vujadina, sin kontroverznog biznismena kog svi znate: Pogledajte ko je bio Mirkina najveća ljubav pre braka (FOTO)

Instagram

 

Jedna slika, osvanula na profilu fudbalerovog ujaka Bojana Rajevića, otkrila je, međutim, sve ono što je javnost godinama unazad priželjkivala da sazna. Istina, zabeležen trenutak u okviru slike nije baš na sva pitanja mogao dati odgovor, ali na to koliko su Adriana, Adrijan, Mihajlo i Anika porasli, svakako da jeste.

Pročitajte: Najmlađa ćerka Mirke i Vujadina je pravi anđeo: Pogledajte fotografiju majke i bebe koja će vam naterati suze na oči

 

 

Deca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića, po mišljenju mnogih, nasledila su lepotu od oba roditelja, dok  najstarija naslednica nevenčanih supružnika  podseća dosta na baku Marinu Rajević Savić. Troje vragolana, Anika je još uvek mala da bi se po tom pitanju izjašnjavala, vatreni su navijači Crvene Zvezde, čemu svedoče njihove tetovaže na rukama, a da se zaključiti i da su vrlo povezani, složni i brižni jedni prema drugima, posebno prema najmlađoj sestri.

Komentari (0)

Loading