Celebrity News

Slavlje u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine: Dok je saopštavala vesti, Tamara se jedva suzdržala da ne zaplače, svi čestitaju (FOTO)

Objava Tamare Dragičević izazvala je mnoštvo komentara

Slavlje u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine: Dok je saopštavala vesti, Tamara se jedva suzdržala da ne zaplače, svi čestitaju (FOTO)

Jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, Tamara Dragičević i Petar Benčina svojim glumačkim ostvarenjima, ali i romantičnom ljubavnom pričom osvojili su srca publike te su neprestano pod budnim okom javnosti koja u stopu prati svaki njihov korak. Veliku pažnju oni izazivaju gde god da se pojave i šta god da podele sa svojim fanovima, a imajući u vidu da je za čitavu porodicu danas poseban dan, slavlje u toplom domu, biće neizbežno. Od ranog jutra na njihovu adresu ne prestaju da pristižu čestitke, a svemu je doprinela jedna objava Tamare Dragičević.

Putem društvene mreže "Instagram" glumica je podelila lepe vesti i svom dragom se obratila, i to sa specijalnim razlogom. Naime, Petar danas proslavlja 38. rođendan, a supruga mu je poželela najlepše želje i emotivnom fotografijom čestitala isti.

Pročitajte: Danas je za nas POSEBAN DAN - Tamara Dragičević oduševila SREĆNIM VESTIMA! Prijatelji slave, Petar na ivici suza

 

 

Objava Tamare Dragičević koja je još jedan dokaz neizmerne ljubavi predivnog para izazvala je mnoštvo lepih reči i želja i svi se nadaju da će nas oni obradovati i atmosferom iz doma povodom ovog bitnog datuma.

Komentari (0)

Loading