Moda

Kraljica crvenog tepiha: Modni odabir Tamare Dragičević koji nas je ostavio bez teksta, imate li hrabrosti za OVAJ SAKO? (FOTO)

Modni odabir Tamare Dragičević učinio je da izgleda svetski

Kraljica crvenog tepiha: Modni odabir Tamare Dragičević koji nas je ostavio bez teksta, imate li hrabrosti za OVAJ SAKO? (FOTO)

Jesen ima svojih čari naročito kada je moda u pitanju te nas svake sezone sačekaju novi komadi i aktuelne boje, a jedan od onih koje će svaka dama poželeti u svom garderoberu jeste modni odabir Tamare Dragičević

Glumica koja važi za jednu od najlepših i najbolje stilizovanih dama u poslednje vreme oduševljava svojim modnim kombinacijama te neretko krasi naslovnice, a njen stil naširoko se komentariše. Sada je zvezda ostvarenja "Toma" ponovo zablistala u izdanju koje je oduševilo modne stručnjake i svima stavila do znanja koliki je zaljubljenik u modu.

Pročitajte: Zaplakaćete - Letovanje Tamare Dragičević i Petra Benčine nije kao kod drugih, pogledajte porodične fotografije

Instagram

 

Tamara se pojavila u beloj elegantnoj kombinaciji, dubokim pantalonama sa širokim nogavicama koje su potpuni must have sezone, a upotpunila ih je crnim topom i upečatljivim sakoom.

Pročitajte: Deca Tamare Dragičević i Petra Benčine sve više liče na majku - Pogledajte porodične fotografije sa letovanja iz snova

Instagram

 

Zvezda ovog outfita bio je sako sa dvorednim kopčanjem, interesantnom kragnom i naglašenim naramenicama koje su sada apsolutni pogodak te se dame sve češće odlučuju za sličan komad jer se lako uklapa i kombinuje kako u svakodnevnim varijantama tako i u svečanim prilikama.

Pročitajte: Kakvu ženu imaš! Petar Benčina i Tamara Dragičević stigli u Banjaluku, javnost ne prestaje da priča o NJOJ (FOTO)

Instagram

 

Modni izbor Tamara Dragičević upotpunila je efektnom bisernom torbicom, a diskretnom šminkom i savršeno stilizovanom frizurom još jednom je svoju prirodnu lepotu stavila u prvi plan čime je pobrala mnoštvo simpatija i pohvalnih komentara.

Pročitajte: Prvi problemi u braku Tamare Dragičević - Drugarica me je pitala što ga ne ostavim i kako mu preko svega prelazim

Instagram

 

Komentari (0)

Loading