Celebrity News

Ćerka Tamare Grujić VEĆ JE TV ZVEZDA: Mala Lenka u maminoj emisiji opčinila sve, pogledajte kako je porasla (FOTO)

Čerka Tamare Grujić tri godine je napunila u septembru

Ćerka Tamare Grujić VEĆ JE TV ZVEZDA: Mala Lenka u maminoj emisiji opčinila sve, pogledajte kako je porasla (FOTO)

Kada je na svet došla u septembru 2019. godine ćerka Tamare Grujić unela je veliku radost u porodicu autorke emisije "S Tamarom u akciji". Obožavana voditeljka i njen suprug, producent Vuk Đoković potpuno su se fokusirali na odgoj mezimice, a profesionalni segment, vrlo važan oboma, morao je da pričeka. 

Pročitajte: Ekskluzivno za "Story"! Tamara Grujić po povratku sa Kosova ima VAŽNE VESTI! Ovo su detalji!

printscreentvprva

 

Iako su svi mislili da će malena devojčica zahtevati daleko više pažnje, da će se Tamara i Vuk mnogo duže boriti sa neprospavanim noćima, temperaturom, grčevima u stomaku, zubićima, nekim čudom svega par meseci od rođenja ćerke vratili su se na teren što su svi posmatrali kao veliki podvig ali i žrtvu bračnog para.

Pročitajte: Tamara Grujić prvi put o problemima u braku: Muž i ja godinama ne spavamo zajedno (FOTO)

printscreentvprva

 

Oni, međutim, nisu to tako doživeli. Naprotiv, čim su shvatili da su uspostavili dobar ritam i organizaciju i da nema niti jedne jedine prepreke da se poslu na terenu vrate, to su i učinili, ali ne zbog hvalospeva već zbog ljubavi prema svom poslu i empatiji prema napaćenim ljudima, kojima je pomoć neophodna.

Pročitajte: Tamara Grujić objavila retku fotografiju sa mužem: Ovo je tajanstveni Vuk, iznenadićete se čime se bavi (foto)

printscreentvprva

 

Jedno vreme sa tek rođenom bebom živeli su u kamp prikolici, a rado i ponosno govore koliko brzo se Lenka prilagodila životu na seoskim imanjima, konstantnim promenama lokacije, koliko je društvena i posebna u svakom smislu, da voli životinje i ljude. Poslednja emisija nedavno emitovana upravo tome svedoči, kao i činjenici da je ćerka Tamare Grujić izuzetno slobodna pred kamerama, te da ne bi trebalo nikome da bude čudno ukoliko krene maminim stopama.

printscreentvprva

 

 

Komentari (0)

Loading