Celebrity News

Ne želim da mi se vratiš: Sloboda konačno progovorila, njeno saopštenje šokiralo porodicu i prijatelje (FOTO)

Bračna kriza Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića tema je portala češće neko inače

Ne želim da mi se vratiš: Sloboda konačno progovorila, njeno saopštenje šokiralo porodicu i prijatelje (FOTO)

Da li je bračna kriza Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića samo produkt mašte medija ili zaista postoji svi se mesecima unazad pitaju. Glumački par do skoro u očima javnosti važio je za jedan od najskladnijih, ali crv sumnje da problemi postoje i ozbiljno prete da naruše odnos supružnika pojavio se nakon dvosmislenih objava dramske umetnice, koje su u poslednje vreme sve učestalije.

Pročitajte: Nikad viđena fotka Slobode MIćalović sa venčanja! Glumica blista, a tek venčanicu da vidite (FOTO)

Miša Obradović

 

Naime, Sloboda putem "Instagrama" sa pratiocima voli da podeli nazive romana koje čita, a neretko ona iz njih izdvaja citate koji su je "dodirnuli" možda čak i promenili. Više manje sve što glumica objavi tumači se kao da  je sama izgovorila, a mnogi sebi daju za pravo da pretpostavljaju da se u pomenutim redovima zasigurno prepoznala i da ima istine. 

Pročitajte: BURNO! Sloboda Mićalović uhvaćena u strasnom zagrljaju OVOG poznatog glumca, Vojin ODMAH reagovao! (FOTO)

Boško Karanović

 

Novi scenario za pozorišnu predstavu koju ona priprema u Jugoslovenskom dramskog pozorištu, po svemu sudeći vrlo joj se dopao te već drugi put ona isečke iz njega objavljuje na društvene mreže. U novom delu teksta stoji:

- Nedostaješ mi, ali ne želim da mi se vratiš; samo hoću da znaš, da imaš u vidu da mislim na tebe, iako mi tvoje prisustvo nije neophodno. (Zaćuti.) „Svake tri nedelje, četvrtkom ću te poželeti, petkom ću te se setiti, subote će me boleti, nedeljom ću se odmarati, ponedeljkom u te zaboravljati" - objavila je fotografiju sa isečkom glumica a šta su drugo njena publika i pratioci mogli da pomisle osim da je nastupila bračna kriza Slobode Mićalovići Vojina Ćetkovića., te da je dramska umetnica pomenute redove suprugu poručila.

Pročitajte: Slobodi Mićalović pozlilo, glumica priključena na infuziju FOTO

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Ana

20:56 01.12.2022

Lepo je kad se čita.. preporučujem i ja knjigu koju trenutno čitam "Nisam ovako zamišljala život" Vjere Mujović... Divna knjiga i divna spisateljica, sada se nerviram sto ne mogu i onu drugu njenu knjigu da nadjem..