Celebrity News

KRAJ! Olja IZBACILA muža Kebu iz kuće, razlog je ponovo PRELEPA ŽENA! (FOTO)

Dragan Kojić Keba i Glorija uslikani u prisnom zagrljaju

KRAJ! Olja IZBACILA muža Kebu iz kuće, razlog je ponovo PRELEPA ŽENA! (FOTO)

Pesme Dragana Kojića Kebe, nezaobilazne su na svim slavljima i veseljima što je i pokazatelj uspešne karijere koju je gradio tokom svih ovih godina, a osim u Srbiji i zemljama bivše Jugoslavije, on je izuzetno tražen i u Bugarskoj, te ne čudi duetska pesma koju je snimio sa bugarskom lepoticom. Kako prenose mediji, Dragan Kojić Keba i Glorija nakon uspešne saradnje provode dosta vremena zajedno, te su se i na snimanju novogodišnjeg programa kod Dragane Mirković pojavili pod ruku.

Pevač se, naime, nije odvajao od mlade koleginice, i kako prenosi Paparazzo.rs, nije skidao ruke sa njenog struka. Ponosno je svima predstavio pevačicu ne sluteći da će kod kuće, sa suprugom Oljom imati veliki problem. Kada je ugledala fotke sa snimanja na kojima su Dragan Kojić Keba i Glorija, nije joj bilo svejedno.

Pročitajte: Uplakana Olja pali sveću - Loše vesti iz Kebine porodice, sada je sve u božjim rukama

 

 

- Keba se sve vreme šepurio sa Glorijom, ali mu je koleginica došla glave. Olji se nije svidelo to kako se Keba ponašao, jer smatra da nema potrebe da se toliko grli i drži za ruke sa pevačicom kao da su u braku. Kada je došao kući, supruga mu je očitala bukvicu i rekla mu je da ako vidi još jednom slike i snimke na kojima je on toliko prisan sa bilo kojom ženom, da neće moći da spava kući i da će ga lično izbaciti - ispričao je izvor blizak Kebi, a prenosi Paparazzo.rs

Komentari (0)

Loading