Celebrity News

Tajna ljubav Goce Božinovske: Pored Šijana i Žapca, ovaj muškarac je osvojio njeno srce, fotografija će vas šokirati

Stara ljubav Goce Božinovske bio je on

Tajna ljubav Goce Božinovske: Pored Šijana i Žapca, ovaj muškarac je osvojio njeno srce, fotografija će vas šokirati

Privatni život Goce Božinovske oduvek je bio izložen javnosti, kako zbog pevačke karijere, tako i zbog emotivnih partnera, pa je poznato da iz ljubavi sa kompozitorom Radetom Vučkovićem ima ćerku Jelenu, a njeno ime najčešće se vezuje za pokojnog muža Zorana Šijana sa kojim je dobila Mirka i Zoranu. Ipak, da je sada već stara ljubav Goce Božinovske u njen život ušetala iznenada manje je poznato široj javnosti.

Naime, francuski filozof i književnik Danijel Šifer,  u emotivnoj vezi sa pevačicom bio je nakon Šijanove smrti, a kada je svojevremeno za medije pričao o njihovoj vezi imao je samo reči hvale:

- Goca je moje ogledalo. Nama nisu potrebne reči. Postoji intuicija, a to je ljubav. Imati takvu ljubav možda nije lako jer su tu porodica, društvo i obaveze. To je fatalna ljubav. Nisam čovek koji može da živi nornalno, ja sam amoralan, trebalo je da živim u prošlom veku jer bih bio spreman da za ženu odem na dvoboj - rekao je on dodao:

Pročitajte: Žena koja joj je uništila život - Ovo je najbolja drugarica Goce Božinovske zbog koje je Šijan ostavio nju i decu (FOTO)

printscreen

 

- Nama nikada nije dosadno. Šetamo, pričamo, a nije nam dosadno ni kada ne pričamo, jer onda radimo nešto drugo. Puno pričamo, a malo spavamo. Između nas postoji fizička i psihička strast - kaže stara ljubav Goce Božinovske, a pevačica se takođe jednom prilikom dotakla ove teme:

- Veći je Srbin od mnogih Srba. Zagonetan je i čudan, a ja volim čudne i jake ličnosti. Osoba pored mene mora da se izdvaja od drugih, da bude specifična. Danijel je čovek van mog sveta. Specifičan je, čudna faca… Nažalost, ne govorim njegov jezik, a on priča srpski tako kako priča, jako oskudno“, rekla je ona.

Paparaco fotografije Božinovske i Šifera objavljene su u magazinu "Svet" 1999. godine, to je bilo posle njene veze sa Zoranom Šijanom, a pre veze sa Nebojšom Tubićem Žapcem. Interesantno je to da je Šifer svojevremeno, nedugo nakon toga, opružen za krađu.

Komentari (0)

Loading